02 / 05 / 2024

Gül Projenin sahibi

Gül Projenin sahibi

Emlak Konut GYO'nun Seyrantepe ihalesini 1.3 milyar liralık bedelle kazanan Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, "Arsanın konumu nedeniyle ısrarcı davrandık ve kazandık" dedi.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Bursa Uluabat Gölü'ndeki ada 17 milyon TL'ye satılıyor! 

Bursa Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada 17 milyon liraya satılıyor. Adanın sahibi Nedim Bulut 13 milyon liralık teklifi kabul etmediğini söyledi. 

Gülşen Londra'dan ev almak için Zorlu'daki dairesini satıyor!

Müzik çalışmalarına Londra'da devam eden Gülşen, ev sahibi olmak için harekete geçti. Ünlü popçu, bunun için de geçtiğimiz yıllarda 15 milyon liraya satın aldığı Zorlu'daki dairesini 30 milyon liraya satışa çıkardı..

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Adana Göl Mahallesi'nde 34 hak sahibi yeni evlerine kavuştu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde Göl Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 34 hak sahibi kura çekimi ile yeni evlerine kavuştu. 

Kuğu Gölü Villaları ısınmada ezber bozuyor!

Gölbaşı'nda yer alan Kuğu Gölü Villaları’nın sakinleri, projenin özel ısınma sistemi sayesinde sadece 200 metrekarelik evin ısınma bedelini ödeyecek.

 Larissa Göl Evleri: Akıllı insanlar için akıllı evler!

“Akıllı insanlar için akıllı evler” konseptiyle hayata geçirilen İzmir Larissa Göl Evleri'nde peşinatsız, bin TL taksitle ev sahibi olma” kampanyası devam ediyor.

Kuğu Gölü Villaları'nda 1.3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

Kuğu Gölü Villaları projesinde toplamda 35 adet villa bulunuyor. Kuğu Gölü Villaları'nda 1 milyon 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

Gül Proje Express'te aylık 3 bin TL taksitle!

Gül Proje imzası taşıyan Gül Proje Express projesinde daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması hedefleniyor. Projede aylık 3 bin TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabiliyor...

Larissa Göl Evleri'nde 155 bin TL'ye 1+1!

İzmir İli Menemen İlçesi'nde ERDN İnşaat ve Gayrimenkul ortaklığında hayata geçirilen Larissa Göl Evleri projesinde kampanyalı satışlar devam ediyor. Larissa Göl Evleri'nde 155 bin TL'ye 1+1 daire sahibi olunabiliyor.

Gül Proje Ekspress'te 3 bin TL'den başlayan taksitle!

Gül Proje, Gül Ekspress'te konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Projede 3 bin TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Gül Projenin sahibi Haberi

Gül Projenin sahibi

Gül Proje, İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena yanında konumlanan 36.7 dönümlük arazi üzerine karma proje yapmak için kolları sıvadı. İstanbul'un merkezindeki projelerin sayısını artırma hedefi doğrultusunda bu araziyi alma konusunda ısrarcı olduklarını kaydeden Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, arsa üzerinde her yönüyle lüks bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Gül şöyle devam etti: "Emlak Konut GYO'nun düzenlediği 20'den fazla ihaleye katıldık. Bazılarını kılpayı kaçırdık. Arazinin konumu ve lokasyonu bizleri çok heyecanlandırdı. Yeni araziler alıp proje geliştirmeye devam ediyoruz. Eyüp, Basın Ekspres Yolu, Florya gibi lokasyonların yanı sıra, proje halkamıza Seyrantepe'yi de katıyoruz. Seyrantepe projemizle şimdiye kadar sunduğumuz lüksün de üzerinde bir lüks sunacağız." 


BÖLGEDE FİYAT 15 BİN TL OLACAK 

Projenin satışından taahhüt edilen 1.3 milyar TL'lik gelir üzerinden yüzde 49'luk...