15 / 05 / 2024

Gül Vadisi teslimleri

Gül Vadisi teslimleri

Gül Turizm Sağlık Araştırma ve Yaşam Merkezi (Gül Vadisi) Projesi, Isparta gülünü marka yapmak amacıyla Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ortaklığı ile oluşturulan bir proje.

Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri!

Avenue İstanbul projesinde daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri ne zaman?

Gül Proje Avangart İstanbul teslimleri!

Gül Proje tarafından İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Avangart İstanbul projesinde 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...

Larissa Göl Evleri satışa çıktı!

Erdn İnşaat imzasıyla İzmir Menemen'de hayata geçen Larissa Göl Evleri satışa çıktı. Dün lansmanı gerçekleşen bin 200 konutluk projede birinci etap teslimleri 20 ay sonra gerçekleşecek.

Gül İnşaat Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Gül İnşaat Büyükçekmece Projesi 22 katlı üç blok ve 15 katlı bir blok olarak planlandı. 30 bin 660 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede toplam 776 daireye yer veriliyor...

Göl Panorama'da erken bayram için yüzde 1 peşinat!

Göl Panorama Evleri'nde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. Göl Panorama Evleri'nde daire teslimleri bu yıl Aralık ayında yapılıyor...

Gül İnşaat 11. Mahalle teslimleri ne zaman?

Yüzde 72'si peyzaj alanına yayılan proje toplam 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. Peki Gül İnşaat 11. Mahalle teslimleri ne zaman?

Gül Proje Vira İstanbul Kavaklı Evleri!

Gül Proje Vira İstanbul Kavaklı Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Vira İstanbul projesinde daire teslimleri Aralık 2018 yılında yapılıyor....

Gül İnşaat Vira İstanbul teslimleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje 17 blok şeklinde yükseliyor. Gül İnşaat Vira İstanbul teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım!

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul yoluna 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara 'da dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 1.Etap teslimleri 30 Haziran'da yapılacak!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi!

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor. Teslimleri 1 yıl sonra yapılacak olan proje 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Büyükçekme Göl Vadisi’nde villalar 840 bin dolardan başlıyor!

1990’lı yılların ortalarında Alarko tarafından keşfedilen Alkent projeleri ile İstanbul’ un ilgisini çeken Büyükçekmece Göl Vadisi; günümüzün parlayan yıldızı. Yalçınlar Group Büyükçekme Göl Vadisi'nde fiyatlar 840 bin dolardan başlıyor.

Gül Vadisi teslimleri Haberi

Gül Vadisi teslimleri

2015 yılında 137 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek olan Gül Vadisi Projesindeki hedef, Isparta'yı ve gülü markalaştırmak, gülcülüğü popüler hale getirmek. Bu proje ile SDÜ, iline, bölgesine ve ülkesine katkıda bulunmak amacıyla güle sahip çıkma, sürdürülebilirlik, pazarlama ve güle yönelik araştırmalarda etkin rol üstlenme misyonunu gerçekleştirmekte. Projenin hedeflerinden biri de şehrin turizmini canlandırmak, kozmetik ve sağlık sektörünün gül ve ürünlerinden faydalanmasını sağlamak. 


32 katlı Gül Kulesi 

Gül Vadisi'nin Süleyman Demirel Üniversitesi'nin Batı ve Doğu Kampusu'nda kurulacağını belirten Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, "Gül Vadisi'nde 32 katlı "Gül kulesi" yükselecek. Kule içerisinde, sergi salonları, restoranlar, fırın ve kafeteryalar, gül serası, gül ürünleri satış birimleri, güzellik merkezi, eğitim sunum salonları, gül tarihi salonları, gül müzesi, laboratuvarlar, atölyeler ve şehir seyir noktası gibi kullanım...