02 / 05 / 2024

Gülaltay İnşaat Turizm iletişim

Gülaltay İnşaat Turizm iletişim

Gülaltay İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Tufan Gülaltay, Cengiz Akboğa tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Furat tarafından kuruldu.

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Gökyaka İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyaka İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yunuscan Bulut tarafından kuruldu.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Bulğay tarafından kuruldu.

Bilgililer Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgililer Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümranye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gen tarafından kuruldu.

Altılı Gıda İnşaat Turizm Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altılı Gıda İnşaat Turizm Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Sarımehmet tarafından kuruldu.

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Özkayalar Dış Ticaret Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk ve Zekeriya Kesik ortaklığında kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serender Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Uzun Behar, Mustafa Yıldırım ve Ömer Kaya ortaklığında kuruldu.

Gülaltay İnşaat Turizm iletişim Haberi

Gülaltay İnşaat Turizm iletişim

Gülaltay İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Tufan Gülaltay, Cengiz Akboğa tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Gülaltay İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-      Yurt içinde ve Yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, baraj ve göletler, park ve bahçe ile peyzaj düzenlemeleri yapmak.Turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...