18 / 05 / 2024

Gülaylar Group gayrimenkul sektörü

Gülaylar Group gayrimenkul sektörü

Gülaylar Group, Turizm, Gayrimenkul Geliştirme ve inşaat sektörlerinde de uluslararası çapta şirketler oluşturarak, üç sektörde faaliyet gösteren Türkiye' nin önde gelen gruplarından birisi oldu...

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Kuas, Ferhat Gök ve Furkan Çite ortaklığında kuruldu.

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

Gita Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gita Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gıta Davarı tarafından kuruldu.

Efyu Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efyu Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Gökhan Ağriç tarafından kuruldu.

Bg Investment Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bg Investment Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Burak Gökalp tarafından kuruldu.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Invest Services Group Gayrimenkul Üretim İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invest Services Group Gayrimenkul Üretim İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Bilal Gül, Mohammet Mesut Kabiri ve Muhammet Zilgey ortaklığında kuruldu.

Aram Group Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Aram Group Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Neamah K.Jawad Jawad, Zınah Tareq H. Al-Mahdawı tarafından kuruldu.

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadı Group Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Ebrahım Naser Alfudhala tarafından kuruldu.

Almustafa Group Gayrimenkul Ticaret İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almustafa Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 400 bin TL sermaye bedeli İle Muhanad Almustafa tarafından kuruldu.

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Abdalaa Alhomsee tarafından kuruldu.

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın G.khanı Nahr Soldouz ve Sıma Rajebı ortaklığında kuruldu.

Darwish Group Gayrimenkul Gıda İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Darwish Group Gayrimenkul Gıda İthalat ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalal Alakkarı tarafından kuruldu. 

Gülaylar Group gayrimenkul sektörü Haberi

Gülaylar Group gayrimenkul sektörü

Gülaylar Group'un temeli 1926 yılında kurucusu İhsan Gülay tarafından anıldı. İkinci kuşak Mehmet Gülay'ın 1951 yılında işleri devralmasıyla birlikte Gülaylar'ın önce bölgesel, devamında Türkiye ve dünya çapında yapılanması, kurumsal bir istikrar içinde gelişerek bugünlere ulaşması sağlandı. Bugün,arkasında 80 seneyi aşkın tecrübe ve sermaye birikimi olan, sağlam temellerin üstünde yapılanan Gülaylar Group, ana sektörü olan kuyumculuk alanında; tasarımdan üretime, toptan satıştan perakende ithalattan ihracata kadar geniş bir yelpazede faaliyetlerini tam entegre bir yapılanma ile sürdürürken, zaman içerisinde faaliyetlerine eklediği Turizm, Gayrimenkul Geliştirme ve inşaat sektörlerinde de uluslararası çapta şirketler oluşturarak, üç sektörde faaliyet gösteren Türkiye'nin önde gelen gruplarından birisi oldu. 


Yeni Akit...