24 / 05 / 2024

Gülaylar Group inşaat sektörü

Gülaylar Group inşaat sektörü

Gülaylar Group, Turizm, Gayrimenkul Geliştirme ve inşaat sektörlerinde de uluslararası çapta şirketler oluşturarak, üç sektörde faaliyet gösteren Türkiye' nin önde gelen gruplarından birisi oldu...

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Güven endeksi inşaat sektöründe azaldı!

Güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 1,2, perakende ticaret sektöründe yüzde 4,5 arttı. Fakat inşaat sektöründe yüzde 3,3 azaldı.

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 2,2 arttı

Güven endeksi kasım ayında geçen aya oranla perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9, hizmet sektöründe yüzde 2,4 azaldı, inşaat sektöründe 2,2 arttı.

Flat Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flat Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Seda Gürgen tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Örkmez, Kübranur Örkmez ve Yusufhan Örkmez ortaklığında kuruldu.

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Duman tarafından kuruldu.

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermeye bedeli ile Hatice Bulut tarafından kuruldu.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Pegasus Group İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegasus Group İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Can Doğan tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Gnl Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnl Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Gönül tarafından kuruldu.

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 0,6 arttı!

Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2023 Ocak'ta aylık bazda hizmet sektöründe yüzde 1,7, perakende ticaret sektöründe yüzde 1 gerilerken, inşaat sektöründe ise yüzde 0,6 artış gösterdi. İşte merak edilen o veriler...

Gülaylar Group inşaat sektörü Haberi

Gülaylar Group inşaat sektörü

Gülaylar Group'un temeli 1926 yılında kurucusu İhsan Gülay tarafından anıldı. İkinci kuşak Mehmet Gülay'ın 1951 yılında işleri devralmasıyla birlikte Gülaylar'ın önce bölgesel, devamında Türkiye ve dünya çapında yapılanması, kurumsal bir istikrar içinde gelişerek bugünlere ulaşması sağlandı. Bugün,arkasında 80 seneyi aşkın tecrübe ve sermaye birikimi olan, sağlam temellerin üstünde yapılanan Gülaylar Group, ana sektörü olan kuyumculuk alanında; tasarımdan üretime, toptan satıştan perakende ithalattan ihracata kadar geniş bir yelpazede faaliyetlerini tam entegre bir yapılanma ile sürdürürken, zaman içerisinde faaliyetlerine eklediği Turizm, Gayrimenkul Geliştirme ve inşaat sektörlerinde de uluslararası çapta şirketler oluşturarak, üç sektörde faaliyet gösteren Türkiye'nin önde gelen gruplarından birisi oldu. 


Yeni Akit...