06 / 05 / 2024

Gülbağ Avrocity adres

Gülbağ Avrocity adres

Avrocity Gülbağ Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 1 milyon 367 bin metrekare alanda yükseliyor. Projede otel, rezidans,daire, villa ve AVM bulunuyor. "Gülbağ Avrocity projesi nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Gölbaşı İncek Loft Rezidans adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği proje toplam 1.199 adet daireden meydana geliyor. Gölbaşı İncek Loft Rezidans adres bilgileri kapsamında Ankara Gölbaşı İncek bölgesinde hayata geçiriliyor.

Gülbağ Avrocity projesi nerede?

Avrocity Gülbağ Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 1 milyon 367 bin metrekare alanda yükseliyor. Projede otel, rezidans,daire, villa ve AVM bulunuyor. "Gülbağ Avrocity projesi nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden geçici ustalık belgesi!

Gölbaşı Belediyesi yeni bir düzenleme ile vatandaşa bir kolaylık daha sunuyor. Belediye şantiye şefleri ve yetki belgeli ustalar hakkında yönetmelik hükümlerine istinaden geçici ustalık belgesi verecek...

Gölbaşı Belediyesi geçici ustalık belgesi verecek!

İnşaat işlerinde çalışanların ustalık belgesinin olması şartının getirilmesi çerçevesinde, yönetmelik hükümleri kapsamında bu belgeleri almak isteyenler Gölbaşı Belediyesine müracaat edebilecek...

Gölbaşı Mogan Gölü için ihale yapıldı!

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Mogan Gölü Batimetrik Harita Alımı, Çamur Hacmi-Göl Suyu Kalitesinin Belirlenmesi ve Dip Çamuru Temizlenmesi Uygulama Fizibilite Projesi ihalesi yapıldı...

Gölbaşı semtinde bir cadde 5 sokak asfaltlandı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Agırnas bölgesi Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını, bir cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Gölbaşı semti asfaltlanıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölgesi, Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını 1 cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi

Melikgazi Gölbaşı asfaltlanıyor!

Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölgesi, Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını 1 cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Gölbaşı TOKİ'ye spor merkezi inşa edildi!

Gölbaşı Belediyesi, Eymir Mahallesi TOKİ Konutları'nda ki hanımları unutmayarak, TOKİ Konutları'nda hanımlar için spor merkezini hizmete sundu. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay açıklamasında tüm Gölbaşılı hanımları spora davet etti

Gölbaşı TOKİ'de pazar yeri ne zaman açılacak?

Gölbaşı TOKİ konutlarında sosyal donatı alanlarında yaşanan sıkıntılar yıllardır çözülmüyor. TOKİ sakinlerinin yıllardır beklediği Pazar yeri biteli 8 ay oldu ancak çarşı bir türlü açılamadı.

Cornerlife Güneşli adres bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de konumlanan Cornerlife Güneşli projesinde A ve B blok olmak üzere iki kuleden oluşuyor. Cornerlife Güneşli adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor...

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde yönetim planı çalışmaları başladı!

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi’nde yönetim planı çalışmaları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha güzel bir “Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi” için çalışmalarına devam ediyor.

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Yönetim Planı için çalışmalar başlıyor!

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesindeki tüm paydaşlar Yönetim Planını Hazırlamak için bir araya geliyor. 12-13 Kasım 2014 tarihleri arasında 1. paydaş toplantısı tüm paydaşların katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Gülbağ Avrocity adres Haberi

Gülbağ Avrocity adres

Gülbağ Avrocity projesinde 6 bin 728 yüksek standartlı konut, 420 adet rezidans, 93 adet villa yer alıyor. Projenin 6 bin konutluk kısmı tamamlanmış bulunuyor.


Gülbağ Avrocity projesinde rezidanslarda daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje içerisinde kapalı garaj, fitness ve spa bulunuyor.


Gülbağ Avrocity projesinde daire tipleri ise 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Projede toplam 10 bin konut bulunuyor. Dairelerin inşaat alanı ise 1 milyon metrekare olarak belirlendi.


Gülbağ Avrocity projesinde ofisler 196 metrekareden oluşuyorken 1+1,3+1 ve 4+1 rezidanslı ofis bölümü bulunuyor.


Gülbağ Avrocity projesinde toplam ticari alan 41 bin metrekare olarak belirlendi. AVM bölümünde bin 411 kapalı, 504 adet açık otopark mevcut.


Gülbağ Avrocity projesinde 4 adet villa bulunuyor....