14 / 05 / 2024

Gülben Ergen doğubayazıt anaokulu

Gülben Ergen doğubayazıt anaokulu

Türkiye’de okulöncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla 2010 yılında yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30. anaokulunu Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde açmaya hazırlanıyor.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Avrupa anlaştı, doğalgaz piyasasını altüst edecek karar çıktı

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, bir süredir gündeme getirdikleri doğalgaz tüketimini yüzde 15 azaltma kararında Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini baz alarak anlaştı. Alınan kararın Rusya’yı ve akabinde Rusya’dan alınan gazın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor.

Gümüş yatırımcıları heyecanla bekliyor! Gümüş 13 liraya doğru tırmanıyor!

Gümüş fiyatları, doların etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,20 dolara kadar yükseldi. Gümüşün gram fiyatı ise 13 liraya doğru tırmanışta. İşte gümüşte son dakika gelişmeler..

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Doğubayazıt'ta 10.7 milyon TL'ye satılık 18 iş yeri!

Doğubayazıt Belediye Başkanlığı, Doğubayazıt Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan iş yerlerini 10 milyon 674 bin 865 TL bedelle satışa çıkardı.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Gülyurt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülyurt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Gülsoy ve Ertuğrul Yurtsever tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür: Doğu Anadolu Fay hattı uyandı!

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada bu zamana kadarki depremlerin Kuzey Anadolu fayı üzerinde meydana geldiğini belirtti. Görür, "Doğu Anadolu Fayı uzun zamandır sessizdi. Şimdi uyandı. Kuzey Anadolu Fayı gibi davranacağından endişe ediyorum" diye konuştu.

Zahiroğulları Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zahiroğulları Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Parsel parsel sattı davasında Melih Gökçek'e kötü haber!

Birbirlerine yönelik ağır hakaretlerle mahkemelik olan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç arasındaki davada karar çıktı. Mahkeme Melih Gökçek'in açtığı 50 bin TL'lik tazminat davasını reddetti.

Miryap Gıda İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miryap Gıda İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Timur Göç tarafından kuruldu. 

Majoris Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Yatırım Ve Hizm.Anonim Şirketi kuruldu!

Majoris Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Yatırım Ve Hizm.Anonim Şirketi bugün Bahçeliveler'de 1 milyon TL sermaye bedeli Recep Gülenç tarafından kuruldu. 

Gülben Ergen doğubayazıt anaokulu Haberi

Gülben Ergen doğubayazıt anaokulu

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin Türkiye’nin 81 ilinde anaokulu açma hedefiyle çıktığı eğitim yolculuğunun yeni durağı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi olacak. Doğubayazıtlı çocuklar hizmete açılacak yeni anaokulu ile okulöncesi eğitim alma fırsatı bulacak. “Çocuklar Gülsün Diye - Ali Erdinç Adakoğlu Anaokulu” adlı okulun açılışı, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü Gülben Ergen’in yanı sıra Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkan Yardımcısı ElVan Oktar ve devlet protokolünün katılımıyla gerçekleşecek. Anaokulu, açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak. Yaklaşık 100 öğrencinin okulöncesi eğitim alabileceği anaokulunun ve okulun bahçesinde yer alan Oyun parkının yapımını Adakoğlu ailesi üstlendi.


Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin en önemli destekçilerinden Yurtiçi Kargo, taşıma sponsoru olarak malzemelerin okula ulaştırılmasını sağlıyor. Derneğin bir başka önemli destekçisi Faber Castell de...