06 / 05 / 2024

Gülben Ergen mekan mı açtı

Gülben Ergen mekan mı açtı

Gülben Ergen, Levent’teki Kanyon AVM’nin arkasında bir mekân açtı. Mekanının adını ‘Dadı’nın Mutfağı’ koyan Ergen, ''Dadı, aslında paket servis üzerine kurulu. Ama yemekleri yerinde tadıp Gülben Ergen’le selfie çektirmek isterseniz, minicik bir salonu da var''dedi.

Yabancı turistlerin gözde mekanında büyük arsa satışı! İş insanları bu ihalenin peşinde…

Mülkiyeti belediyeye ait olan ve yabancı turistlerin gözde mekanı olan ilçede arsa satışı yapılacak. İş insanlarının merak ettiği ihalenin detayları belli oldu. İşte ayrıntılar…

Yeni SsangYong XLV ile güçlü performans ve geniş iç mekan bir arada!

SsangYong'un iddialı kompakt SUV modeli XLV, güçlü performansı, şık tasarımı ve ferah iç mekanıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar!

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Hangi ilçelerde yazlık ev fiyatları uçtu?

Uzun zamandır Türkiye’nin gözde tatil mekanı olan Bodrum, yazlık ev piyasasında rasyonel olmayan bir artış sergiledi. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki yzlık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte yazlıkta gözde bölgeler...

Salt Bae Burger'in mekan tasarımını mimar Melkan Gürsel yapacak!

Nusret Gökçe'nin yeni açacağı Salt Bae Burger’in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel yapacak.

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Imech Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imech Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülben Bingöl tarafından kuruldu. 

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. Hasan Şeker, Taha Tokar ve Hanifi Yazar ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İmam hatip okullarının bahçelerine cami yapılacak!

MEB'in hazırladığı vizyon belgesine göre fiziki mekanı uygun olan imam hatip okullarının bahçelerine cami yapılacak..

Demet Akalın: Sultan Baba Türbesi'nden dilediğim evi aldım!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Gülben Ergen'in bu haftaki konuğu Demet Akalın'dı. Akalın müzik sektöründen özel hayatına kadar merak edilen her şeyi anlattı...

Gürkan Şef Etiler'de mekan açtı!

Gürkan Topçu, Nişantaşı'ndan sonra yeni mekanını Etiler'de açtı. 4 milyon TL harcanan mekan için davet verildi.

Gülben Ergen mekan mı açtı Haberi

Gülben Ergen mekan mı açtı

Gülben Ergen, Levent’teki Kanyon AVM’nin hemen arkasında bir mekân açtı. Adını da oynadığı meşhur diziden yola çıkarak ‘Dadı’nın Mutfağı’ koydu. ‘Çocukken böyle bir dadım olsaydı hiç mızmızlık etmezdim’ diye geçirdim içimden. Dadı, aslında paket servis üzerine kurulu. Ama yemekleri yerinde tadıp Gülben Ergen’le selfie çektirmek isterseniz, minicik bir salonu da var.



Mankenlik, oyunculuk, şarkıcılık, yazarlık, dergicilik, şovmenlik, röportajcılık, reklam yıldızlığı... Şimdi de yeme-içme sektörü. Bu nedir sizce? ‘Elimi neye atsam iyi yaparım’ iddiası mı yoksa ‘Kendimle yarışıyorum, yeni bir şey üretmeyince yenik hissediyorum’ hırsı mı? 


Mankenlik ve dergiciliği yaklaşık 17 yıldır yapmıyorum. ‘Dadı’ dizisinden beri oyunculuğa ara vereli de 12 yıldan fazla oldu. Hayatımda bir kez kitap yazdım. Aslında sadece şarkılarımı söylüyorum. Hürriyet Kelebek’te haftada bir sohbetlerim oluyor. Adı röportajcılık mı,...