27 / 04 / 2024

Gülben Ergen somada okul yaptıracak

Gülben Ergen somada okul yaptıracak

Ünlü sanatçı Gülben Ergen Soma’da meydana gelen maden faciasının hemen ardından ilçeye gitmiş ve bir okul sözü vermişti. Sözünü tutan Ergen 1,5 ay gibi kısa bir sürede okulun inşaatına başladı...

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Ferumbi Seyahat Kozmetik Ve Gıda Ticaret Pazarlama İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Ferumbi Seyahat Kozmetik Ve Gıda Ticaret Pazarlama İhracat İthalat Anonim Şirketi Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündoğdu, Birol Ergen ve Yusuf Umut Yücel ortaklığında kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökşen    Ergenç tarafından kuruldu. 

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Imech Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imech Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülben Bingöl tarafından kuruldu. 

Demet Akalın: Sultan Baba Türbesi'nden dilediğim evi aldım!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Gülben Ergen'in bu haftaki konuğu Demet Akalın'dı. Akalın müzik sektöründen özel hayatına kadar merak edilen her şeyi anlattı...

Gülben Ergen'den anaokulu inşaatı için 350 bin TL!

Çocuklar Gülsün Diye derneğinin 37’nci anakoulu Eskişehir'de inşa ediliyor. Gülben Ergen'in okul inşaatı için cebinden 350 bin lira harcadığı ortaya çıktı.

Gülben Ergen, derneğinin genel merkezini kiraya veriyor!

Gülben Ergen'in başkanlığını yaptığı 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Etiler Aytar Caddesi'nde bulunan genel merkezini boşaltıp daireye kiralık tabelası astı.

Gülben Ergen, Bodrum ve Nişantaşı'ndaki dairelerini satıyor!

Gülben Ergen'in üç ay önce 1.5 milyon lira yatırdığı Dadı Mutfak isimli lokantayı, Arda Turan ve ortağı Cemal Sarıhan'a devretmeye çalıştığı konuşuluyordu. Gülben Ergen sadece lokantasını değil, evlerini de satışa çıkardı.

Gülben Ergen, Ordu Fatsa'da anaokulu açtı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından yapımı tamamlanan Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu, ünlü sanatçı Gülben Ergen’in katıldığı programla açıldı.

Gülben Ergen somada okul yaptıracak Haberi

Gülben Ergen somada okul yaptıracak

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, kurucusu ve başkanı olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği' ile ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor.


OKUL SÖZÜ VERMİŞTİ

Ergen’in yeni durağı ise söz verdiği yer Soma olacak. Ünlü sanatçı Soma’da meydana gelen maden faciasının hemen ardından ilçeye gitmiş ve bir okul sözü vermişti. Sözünü tutan Ergen 1,5 ay gibi kısa bir sürede okulun inşaatına başladı.


OKUL EYLÜLDE TESLİM


Anaokulunu eylül ayında teslim edeceklerini söyleyen Ergen, “Maden işçilerimizin evlatları bir nebze olsun sevinecekler, yaşlarına uygun sınıfları, kitapları, oyuncakları ve değerli öğretmenleri olacak”...