29 / 04 / 2024

Gülben Ergenin restoranı nerede

Gülben Ergenin restoranı nerede

Yemek sektörüne giren Gülben Ergen, catering hizmeti vermeye başladığı ilk restoranını Gültepe’de açtı. ‘Dadı Mutfakta’ adını verdiği işletmede Ergen, daha çok paket servisi yapıyor ve organizasyonlar için yemek üretiyor.

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hümet Akbaş tarafından kuruldu.

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Levent Beşdaş tarafından kuruldu.

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Uğur Saral tarafından kuruldu.

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ege Çiftsüren tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ishaq Ibrahım Abu Ayyash tarafından kuruldu.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

İsdak Yapı Turizm Restoran İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsdak Yapı Turizm Restoran İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon TL sermaye bedeli ile Seval Dakman Araç tarafından kuruldu.

Gülben Ergenin restoranı nerede Haberi

Gülben Ergenin restoranı nerede


Yemek sektörüne giren Gülben Ergen, catering hizmeti vermeye başladığı ilk restoranını Gültepe’de açtı. ‘Dadı Mutfakta’ adını verdiği işletmede Ergen, daha çok paket servisi yapıyor ve organizasyonlar için yemek üretiyor.


EV YEMEKLERi YAPIYOR

Gülben Ergen, başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nde yardımcılığını yapan araştırmacı Elvan Oktar'la birlikte atıldığı ticarette iddialı. ‘Dadı Mutfakta' isimli ilk restoranını Gültepe'de hizmete sokan Ergen, ev yemekleri ağırlıklı mönüsünde özel tariflere de yer vermiş



ZİNCİR KURACAK

Ergen'in sessiz sedasız açtığı ilk şubesinde işi öğrenip restoranlar zinciri kurmayı hedeflediği öğrenildi. Gültepe'nin ara sokaklarından birinde açtığı mutfağında toplantı yapacak yeri bile olmayan Ergen, iş görüşmelerini genellikle sokağa koydukları masalarda...