05 / 05 / 2024

Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Durmuş Güleç, Mustafa Güleç, Ali Orhan Güleç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Bindirbirek Mahallesi'nde kuruldu.

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Beyaz tarafından kuruldu.

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Cemre Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Cemal Acar ve Recep Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Erkan Şahin, Faruk Şahin ve Gürkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Asf Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Mehmet Arif Yami ve Suat Gültekin ortaklığında kuruldu.

Premium Gıda Turizm Ve Otelcilik İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premium Gıda Turizm Ve Otelcilik İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Daş tarafından kuruldu.

Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Durmuş Güleç, Mustafa Güleç, Ali Orhan Güleç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Bindirbirek Mahallesi'nde kuruldu. 


Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik otel, motel, pansiyon,kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon...