28 / 04 / 2024

Gülen Yalçınkaya Özelçi kimdir

Gülen Yalçınkaya Özelçi kimdir

Mimar Gülen Yalçınkaya Özelçi kimdir? Mimar Gülen Yalçınkaya Özelçi, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Gülen Yalçınkaya Özelçi hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

Gümüş fiyatlarında beklenen gün bugün mü? Gümüş kaç lira oldu? İşte merak edilen gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcıları gümüşün kar edeceği günü merakla bekliyor. Analistler yatırımcılar için kazanacakları seviyenin 12 lira olduğunu söylemişti. Peki gümüş için beklenen gün geldi mi? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 30 Mayıs 2022...

Gümüşün yükseleceği kritik tarih açıklandı! Gümüş şimdi ilmek ilmek işleniyor, o güne hazır olun...

Gümüş, şu günlerde altın ile birlikte yükselmeye devam ediyor. Gümüşe yatırım yapanlar gümüş ne zaman yükselecek? Gümüş yükselecek mi yoksa düşecek mi? diye merak ediyor. Oysa ki gümüş şu günlerde resmen ilmek ilmek işleniyor. Kritik güne az kaldı....

Apartman gürültü yönetmeliği nedir? Apartmanda gürültü yapılması durumunda neler yapılır?

Apartman hayatı birçok insana göre kolay olsa da bazı zamanlar ciddi anlamda zor olabilir. Aynı binada yaşayanlar arasında bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Bunlardan biri de gürültü… Apartman gürültü yönetmeliği de tam bu noktada özgürlük alanını işgal etmeyi engelliyor.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 360 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Tellioğlu tarafından kuruldu.

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultagazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Yalçınkaya, Sinan Yalçınkaya ve Vefa Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

HEAŞ'tan Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki işletmelere kira yardımı!

 Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ) Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki işletmelerin 2021-2022 yıllarına ait kira bedellerinde yüzde 50 indirim yapıp ötelenmiş 2020 yılı için 9 aylık kira borçları da sildi.

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını çözecek!

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını da ortadan kaldıracak...

Gülen Yalçınkaya Özelçi kimdir Haberi

Gülen Yalçınkaya Özelçi kimdir

Gülen Yalçınkaya Özelçi kimdir?

Gülen Yalçınkaya Özelçi İzmir Karşıyaka’da  doğdu. MSÜ Mimarlık Fakültesinden Mimar olarak mezun oldu.


Mimari ve İç mimari proje çalışmalarını yürütmek üzere 1999 yılında Doğru Tasarım Mimarlık’ı kurdu.

Felsefesi; köklerinden gelen genetiği güncel yapı elemanları, tekniği ve disiplinleriyle harmanlayarak geleceğe ışık tutacak projeler üretmek olan Mimar Gülen,  bu anlayışta ilhamı aldığı yerin  Osmanlı kültür zenginliği olabildiği gibi, diğer medeniyetlerin kültürlerinin de olabildiğini söylemektedir.


Projelerini iyi analiz ederek, matematik ve sanatın buluşmasıyla daha önce benzerleri görülmeyen yaşama ve çalışma alanları tasarlamakta ve hayata geçirmektedir.

Çalışmalarında detay ve teknik becerilerini yerli ve yabancı markalar için kullanmakta, gerek yurt içinde gerek yurt dışında yatırımların hem proje hem de uygulama olarak doğru zaman ve kalitede sonuçlandırılmasını sağlamaktadır.

Nokta Tümün yansımasıdır ilkesiyle projelerini titizlikte seçmekte ve Madde-Mana...