15 / 05 / 2024

gülensu imar planı

gülensu imar planı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu ve Gülensu mahalleleri imar planlarının, Ocak ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin meclis gündemine alınmasını beklediklerini ifade etti...

Maltepe Gülsuyu Gülensu mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Maltepe ilçesi, Gülsuyu - Gülensu Mahalleleri'ne ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan. Ş.pln askıya çıkarıldı.

Avcılar’da imar plan notu değişikliğine İBB'den onay!

Silivri depreminden sonra hızla Avcılar Belediye Meclis toplantısında oy birliği ile kabul ediip İBB Meclisine gönderilen imar plan notu değişikliği dünkü meclis toplantısında onaylandı.

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Maltepe Gülsuyu-Gülensu imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Maltepe İlçesi, Gülsuyu - Gülensu Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı.

Gülsuyu ve Gülensu Mahalleleri Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı!

Maltepe İlçesi, Gülsuyu ve Gülensu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 16 Şubat 2018 tasdik tarihli plan askıda...

Binali Yıldırım: Gündemimiz imar planı tadilatı olmayacak!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Ben eğer belediye başkanı olursam İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin en önemli konusu imar plan tadilatı olmayacak." diye açıklama yaptı. 

Pendik Güzelyalı imar planı askıda!

Pendik Güzelyalı Mahallesi, 2037, 2038, 4125, 4127 parsellerin bir kısmı ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Maltepe Gülsuyu imar planı askıya çıktı!

Maltepe İlçesi'ne bağlı Gülsuyu Mahallesi sınırları içerisindeki bazı parsellerin imar planı bugün askıya çıktı..

Kadıköy Göztepe imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul'da Kadıköy İlçesi'ne bağlı Göztepe Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar planı değişiklikleri görüşülecek!

Sakarya Büyükşehir Meclisi bugün toplanıyor. Oturumda imar planı değişikleri, ilçe belediye meclis kararları ve komisyon raporlarından oluşan 59 maddelik gündem konuşulacak.

Gaziosmanpaşa Tem Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Tem Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notları itirazlarına ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü!

Adıyaman'da kentsel yenileme kapsamında yeni imar planları geliştirilecek. Bu kapsamda Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü.

Bursa Gökdere için yeni imar planı hazırlanacak!

Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi arasında imzalanan protokolle Gökdere’de 84,88 hektarlık alan için yeni imar planı hazırlanması için imzalar atıldı. 

gülensu imar planı Haberi

gülensu imar planı


Yön Radyo’da yayınlanan “Kent ve İnsan” programında Tonguç Çoban’ın konuğu olan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, önemli açıklamalarda bulundu. Maltepe halkının onayı olmayan hiçbir çalışmaya imza atmadıklarını ifade eden Kılıç,  “Mahalle halkının kafasında buralar kime peşkeş çekilecek, kimlere rant sağlayacak gibi bir takım soru işaretleri vardı. Bu noktada Maltepe halkına bir söz verdim. Sizlerin onayı olmayan hiçbir projeye imza atmayacağım dedim. Mahalle halkı yerinde dönüşüm dedi, ada bazlı olsun dedi. Planlarımızı aynı şekilde hazırladık. 6 Nisan 2015’te Gülsuyu mahallesinde Kentsel Dönüşüm Ofisi açtık. O gün bu projeleri sonbaharda meclisime taşıyacağım demiştim. Bu süreçte Mahalle Danışma Kurulu ile 15 toplantı yaptık. Eylül ayında taslak planlarımızı meclise taşıdık. Ve bu noktada Türkiye’de bir ilke imza atarak taslak planlarımızı mahalle halkına ve...