16 / 05 / 2024

Güler Babalık

Güler Babalık

Konsept Haliç Öğrenci Yurdu ve Eğitim Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 300 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de Ömer Seven, Güler Babalık ortaklığında kuruldu.

Usl Teknolojik Yapı İnşaat Tekstil Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Usl Teknolojik Yapı İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özcan Babalık ve Güler Babalık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

Toyota Yaris Cross'un fiyatı görenleri şaşkına çevirdi! İşte Toyota Yaris Cross 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Japon otomotiv devi Toyota’nın en yeni SUV’u olan Yaris Cross’un kasım ayı fiyat listesi görenleri şaşkına çevirdi. SUV model olarak uygun fiyatlı alınabilecek en popüler otomobil modelleri arasında yer alıyor. Peki Toyota Yaris Cross fiyatı ne kadar? Toyota Yaris Cross 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı? Bugün AVM'ler kaçta açılacak 2022? Kurban Bayramı AVM çalışma saatleri 2022!

Kurban Bayramı'nın ilk gününde alışveriş yapmak ve AVM'ye gitmek isteyen vatandaşlar, AVM çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bayramın ilk günü AVM'ler açıkmı? Bugün AVM'ler açık mı 2022? AVM'ler bayramda açık mı? Bayramdan sonra AVM'ler açık mı? İşte detaylar..

İstanbul Boğazı'nın ortasından '8 katlı apartman' geçti! Görenler şaşkına döndü

İstanbul Boğazı'nda bir geminin geçişi esnasında objektiflere yansıyan görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. Panama bandıralı bir geminin taşıdığı apartman blokları andıran yük merak uyandırdı.

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Mehmet Hilmi Güler: Binaların durumunu gözden geçirelim!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Dr. Mehmet Hilmi Güler; Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda ilçe belediyelerine çağrıda bulunarak, binaların durumunun gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Şeyma Şehirli: Artan göçler konut satışlarını yükseltiyor!

Nüfus artışının, nüfusun yaş dağılımının, cinsiyet, medeni durum, eğitim durumun konut talebini etkilediğini söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Araştırma ve Raporlama Müdürü Şeyma Şehirli, ''Hane halkının küçülmesi ve artan göçler konut satışlarını yükseltiyor'' diye konuştu.

Mehmet Hilmi Güler'den heyelan açıklaması!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan ile ilgili açıklama yaptı.

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası resmen açıldı!

Ünlü iş adamı, AVM zinciri sahibi, gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşlerin hukuk mücadelesi resmen başladı. Kardeşler, Pırlant'a babalık davası açtı.

Güler Babalık Haberi

Güler Babalık

Konsept Haliç Öğrenci Yurdu ve Eğitim Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye bedeli ile 12 Mart 2015'te Ömer Seven, Güler Babalık ortaklığında kuruldu.


Konsept Haliç Öğrenci Yurdu ve Eğitim Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Eğitim sektöründe faaliyette bulunmak üzere öğrenci yurtları, öğrenci eğitim merkezleri pansiyonları, yemekhaneleri, kafeteryaları, spor salonları, kütüphaneleri, konferans salonları kurmak ve işletmek, kiraya vermek. Yemek üretimi yapmak, satmak. Konusu ile ilgili ders araç ve gereçleri ile kitap , dergi ve kırtasiye malzemelerinin alım ve satımını yapmak. b.Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir, işletebilir.   Lise ve fakültelere hazırlık kursları, yabancı dil kursları açabilir. özel...