19 / 05 / 2024

Güler Demir çalışmaları

Güler Demir çalışmaları

Endüstriyel çelik yapı projelerinin yanı sıra kapı, binaların çevre korkulukları ve iç platformların makine konstrüksiyonlan gibi yapısal demir-çelik ürünler imal eden Güler Demir, Maslak 1453 projesine 2016'da da devam edecek.

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

TİKA gönüllüleri Makedonya'da restorasyon çalışmalarına katıldı! 

TİKA tarafından düzenlenen 2019 Tecrübe Paylaşım Programı kapsamında Makedonya'da bulunan gönüllüler, TİKA'nın Üsküp'te restorasyonu süren Sultan Murat ile Alaca camilerindeki çalışmaları inceledi. 

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Antalya Şarampol Caddesi'nde çalışmalar son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeyi adım adım hayata geçiriyor. Altyapı ve güzelleştirme çalışmaları süratle devam ederken, Şarampol sakinleri semtlerinin prestij ve değer kazanacağı için çok mutlu.

Şanlıurfa Harran'da altyapı çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran'da sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor. Ekipler, alanda iş makinesi kullanmadan tamamen insan gücü ile çalışmalarına devam ediyor.

Gölcük Yolu Outlet Center çalışmaları sürüyor!

Gölcük Yolu Outlet Center köprülü kavşak, Gölcük Yolu Outlet Center son durum, Gölcük Yolu Outlet Center inşaatı, Gölcük Yolu Outlet Center inşaat çalışmaları,

Güler Demir, robotik üretimle çıtayı yükseltecek!

Güler Demir Doğrama Genel Koordinatörü Oktay Güler, sektörü bir üst basamağa taşıma hedefleri doğrultusunda, robotik sistem yatırımına hazırlandıklarını söyledi.

Niğde'deki toplulaştırma çalışmaları meclis gündeminde!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde ilindeki toplulaştırma çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e sordu..

Van Gürpınar'da yol çalışmaları başladı!

VAN Gürpınar'da yol çalışmaları başladı. Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Bozyiğit ve Ortaköy Mahallelerinde stabilize yol çalışmalarının tamamlandığını, Savacık Mahallesi'nde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Tahir Ağa Kültür Merkezi Mudanya'da Ara Güler’in sergisiyle hizmete açıldı!

Restorasyon çalışmalarını Bursa Büyükşehir Belediyesi üstlenen Tahir Ağa Kültür Merkezi, Bursa Mudanya 'da Ara Güler ’in ‘Şehir, Deniz ve İnsan’ temalı fotoğraf sergisiyle hizmete açıldı.

İstanbul Gültepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Demir İnşaat, 2016'yı kentsel dönüşüm yılı ilan etti. Şirket, ilk olarak İstanbul'un merkezi semtlerinden Gültepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

Sağmalcılar Viyadüğü’nde bakım çalışmaları bugün başlıyor!

Sağmalcılar Viyadüğü’nde 2. Etap bakım çalışmaları nedeniyle, 1 ay süreyle 03 bağlantı yolu saat 22.00 ile 05.00 arası kapatılacak. Çalışmalar süresince sürücüler alternatif güzergâhları kullanacak.

Güler Demir çalışmaları Haberi

Güler Demir çalışmaları

Güler Demir'in 2014 yılında daha çok imalat esaslı projelere odaklandığına değinen Oktay Güler, 2015'te ise ağırlıklı Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesi için çalıştıklarını dile getirdi. Çanakkale'de bir otel projesini tamamladıklarını da bildiren Güler, "Özdilek için çiftlik yaptık. Bir caminin çatı, kubbe ve minaresinde çalıştık" diye konuştu. Güler, söz konusu projelerle birlikte 2015'te tonaj olarak yüzde 25, ciro olarak yüzde 50 büyüdüklerini açıkladı. 


Sektör olarak 2016 yılından da umutlu olduklarını belirten Güler, şöyle devam etti: "Ford Otosan'ın ilave bina projesi için sözleşme imzaladık. Umut İnşaat ile birlikte çalışacağımız projenin çelik işlerini yapacağız. Ayrıca Çeşme'de bir otel ile Bayrak Plastik'in yeni tesisi de diğer projelerimiz arasında bulunuyor." Spesifik ürünler, imalatımızın yüzde 15'ini oluşturuyor" 2015 yılında yapı projelerinin yanı sıra makine ve yurtdışı...