16 / 05 / 2024

Güler Gayrimenkul adres

Güler Gayrimenkul adres

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Şeyma Şehirli: Artan göçler konut satışlarını yükseltiyor!

Nüfus artışının, nüfusun yaş dağılımının, cinsiyet, medeni durum, eğitim durumun konut talebini etkilediğini söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Araştırma ve Raporlama Müdürü Şeyma Şehirli, ''Hane halkının küçülmesi ve artan göçler konut satışlarını yükseltiyor'' diye konuştu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı! 

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 30 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Güncü Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güncü Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 130 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Güncü tarafından kuruldu.

Günler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Günler Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 9 milyon 293 bin 336 TL sermaye bedeli ile Gün Ünlüler tarafından kuruldu.

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Mehmet Hilmi Güler'den heyelan açıklaması!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan ile ilgili açıklama yaptı.

Dünya Gülü Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Gülü Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mohammad tarafından kuruldu. 

Gülka Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülka Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsetin Kartal ve Yunus Ergül ortaklığında kuruldu. 

Gürcanlar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürcanlar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon 905 bin TL sermaye bedeli ile Mir Grup Endüstriyel Çelik Sanayi tarafından kuruldu. 

Azer Güneş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azer Güneş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ghader  Ranjbar tarafından kuruldu. 

Tekiş Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekiş Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekiş tarafından kuruldu.

Cyrus Turizm Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyrus Turizm Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Davoud Khoubi ve Manizheh Mardanehshendy ortaklığında kuruldu.

Güler Gayrimenkul adres Haberi

Güler Gayrimenkul adres

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkullerialmak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Her türlü Gayrimenkul inşa etmek,inşa ettirmek,gayrimenkul alım ve satımını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret...