16 / 05 / 2024

Güler Gayrimenkul nerede

Güler Gayrimenkul nerede

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Şeyma Şehirli: Artan göçler konut satışlarını yükseltiyor!

Nüfus artışının, nüfusun yaş dağılımının, cinsiyet, medeni durum, eğitim durumun konut talebini etkilediğini söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Araştırma ve Raporlama Müdürü Şeyma Şehirli, ''Hane halkının küçülmesi ve artan göçler konut satışlarını yükseltiyor'' diye konuştu.

Günler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Günler Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 9 milyon 293 bin 336 TL sermaye bedeli ile Gün Ünlüler tarafından kuruldu.

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Güçler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih Keklik tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avrasya GYO Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Şirketi'ni satın aldı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Şirketi'ni satın aldığını açıkladı.

Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Gençler Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Burhan Aydoğdu imzasıyla kuruldu.

Saed Kardeşler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saed Kardeşler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Osman Güler'den Tatlıkuyu Vadisi 2 projesine tam not!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından yapılan çalışmalar kapsamında hafriyat dökülen alanlarda yapılan rehabilitasyon çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Dairesi Başkanı Osman Güler ve Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön tarafından denetlendi.

Tmts İnşaat Taahhüt Unlu Mamüller Gıda Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Tmts İnşaat Taahhüt Unlu Mamüller Gıda Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Zafer Durmaz, Taner Durmaz ve Cafer Durmaz ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de kuruldu.

Güler Gayrimenkul nerede Haberi

Güler Gayrimenkul nerede

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkullerialmak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Her türlü Gayrimenkul inşa etmek,inşa ettirmek,gayrimenkul alım ve satımını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret...