07 / 05 / 2024

Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi adresi

Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi adresi

Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Esenler, Havaalanı Mahallesi, Forum Sokak'ta kuruldu.

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi Küçükçekmece’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Üç tarafından açıldı.

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kardeşler Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 340 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Koç tarafından açıldı.

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gümüş tarafından kuruldu.

Has Kardeşler Group İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Kardeşler Group İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Has ve Esen Has ortaklığında kuruldu.

Mehmet Hilmi Güler: Binaların durumunu gözden geçirelim!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Dr. Mehmet Hilmi Güler; Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda ilçe belediyelerine çağrıda bulunarak, binaların durumunun gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Güler 2020 İnşaat Malzemeleri Kimya Otomotiv Yedek Parça Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler 2020 İnşaat Malzemeleri Kimya Otomotiv Yedek Parça Metal Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnat tarafından kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi adresi

Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Esenler, Havaalanı Mahallesi, Forum Sokak'ta kuruldu. 


Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...