16 / 05 / 2024

Gulf Systems Tranding İnşaat nerede

Gulf Systems Tranding İnşaat nerede

Gulf Systems Tranding İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarfı Al Kendi tarafından kuruldu.

Gulf Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dilsizoğlu tarafından kuruldu.

Noa Systems Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Noa Systems Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Furkan Kaan Titiz tarafından kuruldu.

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi dün Bahçelievler’de Şeyda Teybıyık tarafından kuruldu.

TMSF Isystems Petrol'ü 47.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Isystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 47 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

Gulf Oceone İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Oceone İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 150 bin TL sermaye bedeli  ile Iman Talebı ve Yasır Namr Mahmood Mahmood tarafından kuruldu.

Power Systems Enerji Tasarrufu Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Power Systems Enerji Tasarrufu Ürünleri Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile fevzi Sezer tarafından kuruldu.

MS United Tranding Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

MS United Tranding Gayrimenkul İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sulaf Alabbas tarafından kuruldu.

Atlas Gulf İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gulf İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi bugün 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da açıldı.

Synergy Systems Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Synergy Systems Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Sarıkoç tarafından kuruldu.

Gulf Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdolrahman Falamarzı ve Parvız Musayev ortaklığında kuruldu. 

Kartal Yuvam Konut Sigortası piyasaya sunuluyor!

Beşiktaş Sigortayeri ile Gulf Sigorta iş birliği dahilinde Beşiktaşlı taraftarlar, satın aldıkları her bir konut poliçesi ile siyah-beyazlı kulübe katkı sağlayacak...

Gulf Capıtal Danışmanlık Ve Enerji Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Capıtal Danışmanlık Ve Enerji Yatırımları Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Tangıble Mıddle East Enerji tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün geleceği Londra’da konuşuldu!

Büyük ölçekli ve küresel düzeyde operasyonlar yürüten şirketlerin yazılım ihtiyaçlarını karşılayan yüzde 100 yerli teknoloji şirketi ENKA Systems, bu sene 4. kez Londra’da düzenlenen Digital Construction Week 2018 etkinliğinde yer aldı. 

Gulf Systems Tranding İnşaat nerede Haberi

Gulf Systems Tranding İnşaat nerede

Gulf Systems Tranding İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarfı Al Kendi tarafından kuruldu.

Gulf Systems Tranding İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Gulf Systems Tranding İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres:  Z.Gökalp Mh.S.Demirel Blv.Mall Of İstanbul St.Kule A Bl.7a/91...