29 / 04 / 2024

Gulf

Gulf

Infinity Invest Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşur, bu satın alma ile ilgili sektörün gelişim potansiyeline duyduğu inancı vurgulayarak hızlı büyüyeceklerini belirtti.

Gulf Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dilsizoğlu tarafından kuruldu.

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi dün Bahçelievler’de Şeyda Teybıyık tarafından kuruldu.

Gulf Oceone İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Oceone İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 150 bin TL sermaye bedeli  ile Iman Talebı ve Yasır Namr Mahmood Mahmood tarafından kuruldu.

Atlas Gulf İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gulf İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi bugün 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da açıldı.

Gulf Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdolrahman Falamarzı ve Parvız Musayev ortaklığında kuruldu. 

Kartal Yuvam Konut Sigortası piyasaya sunuluyor!

Beşiktaş Sigortayeri ile Gulf Sigorta iş birliği dahilinde Beşiktaşlı taraftarlar, satın aldıkları her bir konut poliçesi ile siyah-beyazlı kulübe katkı sağlayacak...

Gulf Capıtal Danışmanlık Ve Enerji Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Capıtal Danışmanlık Ve Enerji Yatırımları Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Tangıble Mıddle East Enerji tarafından kuruldu.

Gulf İnternational Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf İnternational Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Al Naser ve Adel Alnaser ortaklığında kuruldu. 

Gulf Systems Tranding İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Systems Tranding İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarfı Al Kendi tarafından kuruldu.

Sama Gulf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Gulf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hend Badr Mohamed Hassan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gulf Winds İnşaat Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakri Al Kasem tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gulf Internatıonal İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Internatıonal İnşaat Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Arnavutköy, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Hiper Gayrimenkul, Bahreyn’de yabancı yatırımcılarla buluştu!

Bu sene 4.'sü gerçekleştirilecek olan Bahreyn'in tek uluslararası gayrimenkul fuarı Gulf Property Show’da Futurepark otel, konut ve AVM bölümlerinden oluşan karma projesi için talep topladı

Gulf Haberi

Gulf

Aşur “Bu satın alma ile sektöründe öncü bir markayı daha İnfinity Invest Holding bünyesine katıyoruz. Türkiye doğal vitamin, mineral ve bitkisel ürünler pazarında büyüme potansiyeli yüksek bir ülke ve GNC de geniş ürün portföyü ile konusunda dünya lideri bir marka ve Türkiye’de de büyüme potansiyeli çok yüksek. Hedefimiz hem kendi açacağımız 300 mağaza ile yaratacağımız istihdam ile ülke ekonomimize katma değer sağlamak hem de 20 bine yakın eczanenin en büyüklerinin portföylerine girerek, GNC ürünlerinin herkes tarafından rahatlıkla temin edilmesini sağlıyor olmaktır” dedi.


GNC(General Nutrition Center), dünyanın önde gelen doğal vitamin, mineral ve bitkisel ürün üretim, pazarlama ve dağıtım firmalarından. Bugün 52 ülkede 8 bin 600’den fazla satış noktasına sahip. GNC Türkiye, franchise lisansının 1994 yılında alınması ile faaliyetlerine başladı. Bugün...