08 / 05 / 2024

Gülhane Parkı göçük

Gülhane Parkı göçük

Gülhane Parkı'nın sahil kısmında bulunan çay bahçesinin duvarı çöktü. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, yaralananlar olduğu belirtildi.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Melih Gökçek: Ankapark dünyanın en ucuza mal olan parkı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark’ı Disneyland ile kıyaslayarak, dünyanın en ucuza mal olan parkı olduğunu belirtti...

Ekrem İmamoğlu'ndan Gülhane Parkı Haziran'a yetiştirilsin talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarayburnu sahili ve Gülhane Parkı’nda incelemeler yaptı. İmamoğlu, Gülhane Parkı'nın Haziran ayına yetiştirilmesinin talimatını verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Gülhane Parkı talimatı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gülhane Parkı'nı inceledi. İmamoğlu atıl alanların parka dahil edilmesi gerektiğini söyledi.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

İzmir'de metro vagonu yer altı park alanı inşaatında göçük!

İzmir'de metro vagonları için inşa edilen yer altı park alanında göçük meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışmalar başlattı.

Gülhane Parkı'ndaki duvar çökmesi davasında karar çıktı!

Gülhane Parkı'ndaki bir çay bahçesinin duvarının çökmesi sonucu 2 kişinin öldüğü olayla ilgili açılan davada kararını açıklayan mahkeme, sanığa 5 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, sanığa verilen hapis cezasını 36 bin 500 lira adli para cezasına çevirdi...

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

Melih Gökçek'ten Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir kargo firması tarafından Anıtkabir’de tören alanının dışındaki bahçe bölümüne çocuk oyun parkı kurulmasına tepki gösteren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan’ı, “Atatürk’ün çocuk sevgisi' üzerinden eleştirdi.

Melih Gökçek: Ankapark, Türkiye'nin parkı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, devraldığı 22 yıl önceki Ankara ile bugünkü Ankara arasında dağlar kadar fark bulunduğunu söyledi. Gökçek "Ankapark, Ankara'nın değil, tüm Türkiye'nin parkı" dedi.

Gülhane Parkı'ndaki duvar neden çöktü?

İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul'da Gülhane Parkı'nda bir çay bahçesinin duvarının yıkılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Salıcı, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya ilettiği önergede duvarın neden çöktüğünü sordu..

Gülhane Parkı göçük Haberi

Gülhane Parkı göçük

Gülhane Parkı'nın sahil kısmında bulunan çay bahçesinin duvarı çöktü. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, yaralananlar olduğu belirtildi.


Edinilen bilgilere göre Gülhane Parkı'nın sahil kısmında bulunan çay bahçesinin duvarı çöktü. Alt tarafta Ordu Evi'nin bulunduğu bölüme doğru çöken duvarın altında vatandaşlar kaldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık ekipleri ve AFAD ekipleri sevk edildi. Göçük altında kalan 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. İtfaiye ve AFAD ekiplerince göçükten çıkartılan yaralılar, çevre hastanelere sevk edildi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin de olay yerine gelerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Milliyet



Bu haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Gülhane Parkı'ndaki bir çay bahçesinin duvarı çöktü. Duvarın altında kalanların bulunduğunun belirtilmesi üzerine çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Enkaz altında kalan 7 kişiden 5'i toprak...