07 / 05 / 2024

Gülhane Parkı ne zaman açılacak

Gülhane Parkı ne zaman açılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarayburnu sahili ve Gülhane Parkı’nda incelemeler yaptı. İmamoğlu, Gülhane Parkı'nın Haziran ayına yetiştirilmesinin talimatını verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Gülhane Parkı Haziran'a yetiştirilsin talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarayburnu sahili ve Gülhane Parkı’nda incelemeler yaptı. İmamoğlu, Gülhane Parkı'nın Haziran ayına yetiştirilmesinin talimatını verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Gülhane Parkı talimatı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gülhane Parkı'nı inceledi. İmamoğlu atıl alanların parka dahil edilmesi gerektiğini söyledi.

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılması planlanan cami mecliste!

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisine yapılması planlanan cami meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gülhane Parkı'ndaki duvar çökmesi davasında karar çıktı!

Gülhane Parkı'ndaki bir çay bahçesinin duvarının çökmesi sonucu 2 kişinin öldüğü olayla ilgili açılan davada kararını açıklayan mahkeme, sanığa 5 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, sanığa verilen hapis cezasını 36 bin 500 lira adli para cezasına çevirdi...

Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Anahtar teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Oyak Göksu Park projesi Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Peki Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Ordu Tayfun Gürsoy Parkı imar planı revizyonuna tepki!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Tayfun Gürsoy Parkı üzerinde yapılan nazım imar planı revizyonu Bahçelievler Mahallesi sakinlerini ayaklandırdı. Mahalle sakinleri kendi aralarında imza toplayarak Büyükşehir Belediyesi'ne itirazda bulundu.

Gülhane Parkı'ndaki duvar neden çöktü?

İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul'da Gülhane Parkı'nda bir çay bahçesinin duvarının yıkılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Salıcı, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya ilettiği önergede duvarın neden çöktüğünü sordu..

Gülhane Parkı'nda duvar çöktü!

Gülhane Parkı'nın sahil kısmında bulunan çay bahçesinin duvarı çöktü. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, yaralananlar olduğu belirtildi.

Bahçeşehir Park Gölet Projesi ne zaman teslim?

Bahçeşehir Park Gölet Projesi ne zaman teslim? Atmaca Grup ve MFA İnşaat'ın Bahçeşehir Park projesinde ultra lüks konseptte 130 daire ve 130 dükkan inşa ediliyor...

Güneşli Nurol Park ne zaman teslim?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan Güneşli Nurol Park ne zaman teslim?

Kayseri Kocasinan Gül Park ne zaman açılacak?

Farklı, İlk ve Yeni hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Kocasinan Belediyesi yine, yeni ve prestij bir proje olan Gül Park’ı açıyor.

2000 yılında Gülhane Parkı yeniden şekillenecekmiş!

2000 yılında Büyükşehir Belediyesi, Topkapı Sarayı'nın bir parçası olan Gülhane Parkı'nı yeniden düzenleyecekmiş. Elit bir park haline getirilecek parkın içinde bulunan tarihi eserler de restore edilecekmiş.

Gülhane Parkı ne zaman açılacak Haberi

Gülhane Parkı ne zaman açılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurmaylarıyla beraber Sarayburnu sahili ve Gülhane Parkı’nda incelemeler yaptı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Ekrem İmamoğlu’nun ilk durağı, İstanbul Belediyesi tarafından Avusturyalı heykeltıraş Heinrich Krippel'e yaptırılan ve 3 Ekim 1926 tarihinde dönemin Şehremini Emin Erkul tarafından hizmete açılan Sarayburnu sahilindeki Atatürk Anıtı oldu. Türkiye'deki ilk Mustafa Kemal Atatürk anıtı olma özelliğine sahip olan heykel, geçmiş dönemlerde temizlik sorunuyla gündeme gelmişyi. İmamoğlu, gazetecilerin bu yöndeki sorusuna, “Artık temizliğinden sorumlu bir ekibimiz var. Temizliğinden ziyade bu güzel ortamın İstanbul halkına yıllardır açılmaması ve bu şekilde, gördüğünüz halde durması acı. Bunu gidereceğiz. Burada güvensiz, düzensiz, hiçbir kullanım fonksiyonu olmayan bir düzende Sarayburnu. İstanbul’un en güzel 3-4 noktasından birindeyiz şu anda. Gelin...