22 / 05 / 2024

Gülistanbul Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gülistanbul Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gülistanbul Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güven Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu

Msi Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msi Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Semiz, İsmail Baltacıoğlu ve Salih Tataroğlu ortaklığında kuruldu.

Önr İnşaat Gayrimenkul Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önr İnşaat Gayrimenkul Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdülhadi Öneren tarafından kuruldu. 

Acet Yapı İnşaat Gayrimenkul Enerji Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acet Yapı İnşaat Gayrimenkul Enerji Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kemal Acet tarafından 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Uranus Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kurudu!

Uranus Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün o. Farooq Izzat Arsalan tarafından kuruldu.

Beyoğlu Konut Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Konut Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ercan Ahmetbeyoğlu tarafından kuruldu.

Proje Team Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Team Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi Yasin Yolava ve Semra Yalova ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mouhamad Sıbaı, Nuha Sayadı ve Alıaa Alrefaı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hanıtürk Gayrimenkul Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanıtürk Gayrimenkul Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hanı Al Homsi tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akçam Gayrimenkul İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçam Gayrimenkul İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuncay Güney ve İsmail Güney ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ADK Yatırım Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ADK Yatırım Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sadık Adak tarafından kuruldu. 

Ba Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ba Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bilal Altun tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Buy Yapı Ve Gayrimenkul Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buy Yapı Ve Gayrimenkul Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Ufuk Görsoy, Yakup Polat Bozkurt ve Burhan Duran ortaklığında kuruldu. 

Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bilge Ertürk tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gülistanbul Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gülistanbul Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Gülistanbul Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güven Coşkun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. Gülistanbul Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü emlak gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar almak satmak satın almak kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gülistanbul Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Muratpaşa Sokak, Yeni Han...