07 / 05 / 2024

Gülle Tekstil

Gülle Tekstil

40 yıldan bu yana tekstil sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyleyen Gülle Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, sanayide son dönemde kârların düşmesi nedeniyle inşaat projelerine yönelmek zorunda kaldıklarını belirtti.

İlser İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlser İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Erkoç tarafından kuruldu.

Wins Turizm İnşaat Hafriyat Otomobil Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wins Turizm İnşaat Hafriyat Otomobil Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sümer tarafından kuruldu.

Kaizen Group İnşaat Gıda Tekstil Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaizen Group İnşaat Gıda Tekstil Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çakmak tarafından kuruldu.

Baykan İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Temizlik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Baykan İnşaat Gıda Tekstil Nakliyat Temizlik İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Karaaslan tarafından kuruldu.

Yankın İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yankın İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaş Yankın tarafından kuruldu.

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şahin tarafından kuruldu.

Bidünya İthalat İhracat Turizm Gıda Tekstil İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bidünya İthalat İhracat Turizm Gıda Tekstil İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Reza M. Dadvand tarafından kuruldu.

Öz Megatek İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Megatek İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Öner tarafından kuruldu.

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finalist Business Emlak Reklam Gıda Tekstil Medikal İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Samir Bouaouina tarafından kuruldu.

Kuruş Turizm Danışmanlık İnşaat Emlak Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuruş Turizm Danışmanlık İnşaat Emlak Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reza Angouri tarafından kuruldu.

Lotus Vinç Nakliyat Gıda Tekstil Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Vinç Nakliyat Gıda Tekstil Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hatun Abanoz ve Şükriye Kara ortaklığında kuruldu.

Ngn Mühendislik İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Ngn Mühendislik İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Balım tarafından kuruldu. 

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergül tarafından kuruldu.

Gülle Tekstil Haberi

Gülle Tekstil

Tekstil sektöründeki faaliyetleriyle tanınan Gülle Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, inşaat sektöründeki yatırımlarını artırdı. Daha önce Bodrum Ortakent’te 30 evden oluşan Ege Evleri projesini hayata geçiren Gülle, yine Bodrum'da daha büyük bir projeye imza attı. Bodrum Gümbet'te denize sıfır Gülle Platin Residence isimli 130 dairelik projeye başladıklarını anlatan Gülle, sanayide son yıllarda yaşadıkları kâr düşüklükleri nedeniyle inşaat sektörüne yöneldiklerini kaydetti. 


İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Gülle, tekstil sektöründe kâr marjlarının gittikçe gerilemeye başladığına dikkat çekti. İnşaattan kazandıkları para ile tekstil sektöründeki faaliyetlerini desteklemek istediklerini ifade eden Gülle, “Geçmişe bakınca iyi ki sanayici olmuşuz diyorum. Fakat, para kazanabilmek ve yatırım yapmak amacıyla inşaat işine girdik” dedi. 


Çorlu'daki fabrika çalışmıyor 


Türkiye'de sanayide üretim yapmanın oldukça...