28 / 04 / 2024

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şahin tarafından kuruldu.



No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şahin tarafından kuruldu.

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ -Her türlü özel ve kamu amaçlı yapı (bina,konut,işyeri,avm,okul,hastane vb.) ve projeleri ile ilgili işler ve faaliyetler yürütmek. -Her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin ve dekorasyon malzemelerinin toptan ve perakende,kurye ve internet aracılığı ile alım ve satımını yapmak. -Her türlü özel ve kamu amaçlı yapı ve projelerin tamir,bakım,tadilat,dekorasyon ve restorasyon işlerini yapmak. GAYRİMENKUL VE EMLAK -Her türlü özel ve kamu amaçlı yapı (bina,konut,işyeri,avm,okul,hastane vb.) ve projeleri ile ilgili gayrimenkul,emlak (alım-satım,kiralama vb.) ve organizasyon faaliyetleri yürütmek. GIDA VE TEKSTİL -Her türlü gıda ve gıda ürünlerinin ambalaj,toptan ve perakende alım-satımını yapmak. -Her türlü gıda ve gıda ürünlerinin evlere ve iş yerlerine elden satış ve teslimini yapmak. -Her türlü gıda ve gıda ürünlerinin evlere ve iş yerlerine kurye ve internet aracılığı ile satış ve teslimini yapmak. -Her türlü zücaciye ve zücaciye ürünlerinin ambalaj,toptan ve perakende alım-satımını yapmak. -Her türlü tekstil ve tekstil ürünlerinin ambalaj,toptan ve perakende alım-satımını yapmak. -Her türlü tekstil ve tekstil ürünlerinin evlere ve iş yerlerine elden satış ve teslimini yapmak. -Her türlü tekstil ve tekstil ürünlerinin evlere ve iş yerlerine kurye ve internet aracılığı ile satış ve teslimini yapmak. ARACILIK VE ORGANİZASYON FAALİYETLERİ -Özel amaçlı işletmelere ve evlere iş gücü temini ve nitelikli ve niteliksiz eleman temini işlerinde aracılık yapmak. -Yerli ve yabancı uyruklu kişiler için çalışma izni ve çalışma koşulları ile ilgili aracılık faaliyetleri ve organizasyon çalışmaları yapmak. TEMİZLİK -Her türlü temizlik maddeleri ve malzemelerinin, sıvı, toz ve takı deterjan çeşitleri konsantre deterjan, sıvı sabun, sabun, yumuşatıcı ve benzeri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Temizlik işleri ile ilgili faaliyetler yapmak ve aracılıklarında bulunmak. -Konu ile ilgili her türlü hammadde, mamul, yarı mamul üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. TURİZM -Özel amaçlı işletmelere ve yerli ve yabancı kişilere turizm hizmetleri ,aracılık ve organizasyon faaliyetleri düzenlemek ve sunmak. -Yerli ve yabancı işletme ve kişiler için turizm ile ilgili tesis ,cafe ,restorant vb işletmeler işletmek. Şirket yukarıdaki faaliyetlerle ilgili özel ve kamu amaçlı ihalelere girebilir gerekirse ilgili kanuni yükümlülükleri karşılamak şartıyla yurt dışı faaliyetlerde ve her bu işlere ait her türlü ithalat ihracat işleminde bulunabilir.


Geri Dön