17 / 05 / 2024

güllerin savaşı nerede çekiliyor

güllerin savaşı nerede çekiliyor

Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savaşı dizisinin çekimleri, babası Faruk Yalçın'ndan Süreyya Yalçın'a kalan malikanede yapılıyor.

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin nereli? Hangi görevlerde bulundu? Nerede okudu?

Prof. Dr. Yusuf Tekin, kabinenin açıklanmasıyla beraber yeni dönemin Milli Eğitim Bakanı (MEB) oldu. Kabinede yer alacak isimlerin açıklanmasından sonra Prof. Dr. Tekin'in hayatı, eğitimi ve bulunduğu görevler gibi bilgiler merak konusu oldu.

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Günay Savaş, ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi şirketlerde ve hangi alnlarda çalıştı? İşte Günay Savaş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Savaş Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Savaş Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Savaş tarafından kuruldu.

İzkalar İnşaat Metal Elektrik Reklam Limited Şirketi kuruldu!

İzkalar İnşaat Metal Elektrik Reklam Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Savaş tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

İnsanların acıları üzerinden milyarder oldular! Tam 573 kişi...

Koronavirüs pandemisi ve Ukrayna - Rusya savaşı yeni milyarderler yarattı. Oxfam'ın açıklamasına göre; savaş ve pandemi nedeniyle artan enerji ve gıda fiyatları nedeniyle zenginler servetlerine servet katarken, 573 kişi de milyarder oldu.

Seba Gölköy nerede? Seba Gölköy fiyat listesi!

Seba Gölköy nerede sorusunun yanıtı ve Seba Gölköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Gölköy projesi detayları...

Rusya’da dolar ve euro hariç döviz satışlarında kısıtlamalar kalktı! Bitcoin ise ülkede yasal hale geliyor

Ukrayna'ya 24 Şubat 2022 Perşembe günü savaş açan Rusya, bozulan ekonomik dengeleri yeniden tesis etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Rus hükümeti ülkede vatandaşlarına dolar ve euro dışındaki döviz satışındaki kısıtlamaları kaldırdı.

Semt Güngören nerede?

Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

güllerin savaşı nerede çekiliyor Haberi

güllerin savaşı nerede çekiliyor

Kanal D'de başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı 'Güllerin Savaşı' 3 hafta önce başlamıştı. Dizinin çekildiği Darıca Bayramoğlu'ndaki bahçeli, havuzlu, 4 katlı müthiş köşkün en az 9 milyon dolar değerinde olduğu iddia edilmişti. Bu malikane herkesin dikkatini çekmişti. Kime ait olduğu merak konusuydu. 


Posta Karnaval malikanenin sahibini buldu; Süreyya Yalçın. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dayısı, 2 Aralık 2008'de hayatını kaybeden dünyanın sayılı zenginlerinden Faruk Yalçın'ndan kızı Süreyya Yalçın'a kaldı. Sosyetik güzelin eğitim için yurt dışına çıkmadan önceki çocukluk yılları Bayramoğlu'ndaki bu malikaneden geçiyordu. Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy "Güllerin Savaşı çekimi için Süreyya Yalçın'ı ikna etmeyi başardı. Ama ne kadar kira verdiğini açıklamadı" dedi.


Posta...