29 / 04 / 2024

Güllüce Cami şahinbey

Güllüce Cami şahinbey

Gaziantep Şahinbey'in yeni mahalleri arasında yer alan Güllüce'de hayata geçirilen Güllüce Cami hizmete açıldı.

Şahinbey Güllüce Cami açıldı!

Gaziantep Şahinbey'in yeni mahalleri arasında yer alan Güllüce'de hayata geçirilen Güllüce Cami hizmete açıldı.

İdris Güllüce'den Validebağ Korusu açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "(Üsküdar'da yapılması planlanan cami) O bölgede bir ihtiyaç olduğu tespit edilmiş ve Belediye Başkanı da buna öncülük etmiş. Buna muhalefet etmenin bir manası yok" dedi.

Bakan Güllüce: TOKİ haksızlığa uğradı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Esenler Oruçreis Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutlarının teslim töreninde yaptığı konuşmada TOKİ'ye yönelik eleştirilere tepki göstererek, "kara propaganda yapılıyor" dedi

Esenler'de kentsel dönüşüm konutlarının teslim törenine İdris Güllüce de katıldı!

Esenler'de kentsel dönüşüm konutlarının teslim töreni yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Esenler Oruçreis Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutlarının teslim törenine katıldı.Güllüce 'Vatandaş brüte, netine çok iyi baksın' dedi.

İdris Güllüce'ye sunulan Fikirtepe son durum raporu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve bakanlık müsteşarlarının gündemine sunulan Fikirtepe kentsel dönüşüm raporunu Emlakkulisi.com açıklıyor... Fikirtepe'de hangi firma ne durumda? 18 sorunlu adada yaşanan sıkıntılar neler?.. İşte detaylar...

İdris Güllüce, Safranbolu Uluslararası Çevre Konferansı için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Safranbolu'da uluslararası çevre konferansı düzenleyerek ilçeyi dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. İdris Güllüce, Safranbolu temaslarını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden paylaştı...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük'te!

İdris Güllüce "Türkiye, Suriye ve Irak halkına kapılarını açmış, ayrım yapmadan terörden kaçanları kabul etmiş, insani bütün yardımları yapmaktadır. Bu konuda dünyanın bütün ülkelerinin önündeyiz" dedi.

İdris Güllüce bugün Safranbolu'yu ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce bugün saat 12:00' de Safranbolu' yu ziyaret edecek.

İdris Güllüce'den arsası istimlak edilemeyen vatandaşa müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, arsası istimlak edilemeyen mağdur vatandaş için imar transferi ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini belirterek, "Oraların, şahsın imar hakkının bir başka yere transferi ile ilgili eline sertifika verilecek"

Bakan Güllüce’den Kurban Bayramı mesajı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kurban Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı. Bakan Güllüce '“Bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum' dedi.

İdris Güllüce: İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katıldı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada "İmar plancılarının bir sözü var.İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar" dedi.

İdris Güllüce çevre temizlik araçları dağıtım törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın saat 12:00'de 101 Belediye Başkanlıklarına Çevre Temizlik Aracı Dağıtım Töreni'ne katılacak.Etkinlik, Gölbaşı'nda Gölbaşı Çevre Referans Laboratuvarı'nda yapılacak.

İdris Güllüce'nin 1 Ekim programı!

İdris Güllüce' nin 1 Ekim programı yayınlandı .Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce İstanbul Sanayi Odası ( İSO ) Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı' na katılacak.

Güllüce Cami şahinbey Haberi

Güllüce Cami şahinbey

Şahinbey Belediyesi, yeni mahalleleri arasında yer alan Güllüce Mahallesi’ne yaptırmış olduğu caminin açılışını yaparak vatandaşın hizmetine sundu.

Güllüce Mahallesi’ne Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güllüce Cami’nin açılış törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yanı sıra AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar katılm gösterdi.

100’e Yakın Cami Yaptık

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın isteklerindeki farklılıklara değinerek,  “Şehirde ne varsa mahallelerimizde o olacak sloganıyla yola çıktık ve bugüne kadar 80 tane bize bağlanan mahallelerin yollarını, parklarını, sosyal tesislerini ve camilerini yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. 15 yıl önce köylerde yol ve su olursa yeter diyorlardı. Şimdi talepler o kadar değişti ki, köydeki vatandaşlarımız artık, cami, sosyal tesis, sinema salonları, halı...