28 / 04 / 2024

Gülman Group yalıkavak

Gülman Group yalıkavak

1977’den bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Gülman Grup Bodrum’a odaklandı. Gündoğan’da iki proje inşa eden şirket yeni adres olarak Yalıkavak’ı seçti.

Wox Yalıkavak satışta! Bodrum'da yüzde 8 indirimle 6+2 villa fırsatı!

Wox Yalıkavak projesi tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan 6 oda 2 salon villaların fiyatları 1 milyon 957 bin dolardan başlıyor...

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Eroğlu tarafından kuruldu.

Velux Yalıkavak görücüye çıktı! İlk teslim 2023! İşte projenin tüm detayları...

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın projesi düzenlenen lasmanla görücüye çıktı. İşte Velux Yalıkavak projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

Feryal Gülman'dan yalı satışı açıklaması!

Feryal Gülman, "Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Ben satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim" dedi...

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!

Feryal Gülman, geçen ay Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebini mahkeme cuma günü reddetti.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Gülman Group yalıkavak Haberi

Gülman Group yalıkavak

3 projede arsa değeri hariç yaklaşık 65 milyon dolar yatırım yapacaklarını belirten Gülman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, ”Doğalkaya projemizde eylül ayında teslimler başladı, satışlar sürüyor. İkinci proje Fiera Vista 2016 Eylül ayında teslime başlayacak. Mart ayında örnek villa tamamlanınca satışa başlamayı planlıyoruz. Üçüncü projemize yeni başlıyoruz. Aralık ayında ruhsata başvuracağız. 2017 başında teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.



ARSALARI VAR



Yalıkavak Evleri’nin19 bin metrekare alanda inşa edileceğini söyleyen Gülman, “Union Group çatısı altında Areon GYG firması Yönetim Kurulu Başkanı Süha Yılmaz Bey ile Bodrum’un mavi, yeşil, beyaz ve doğal taşlar konseptine uygun tasarlanan Yalıkavak Evleri; Yalıkavak’ın tepeden manzarasına hakim, ortak kullanımlı tuzlu su havuzu, otopark alanları, içinde fitness odasının da bulunduğu ufak bir sosyal tesis bulunuyor. Projede115-150 metrekare arasında 22...