29 / 04 / 2024

Gülmüşler İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Gülmüşler İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Gülmüşler İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hamit Gümüş imzasıyla kuruldu.

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Çetinkaya tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Kemal Ercan ve Serhan Sedat Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Patina İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Patina İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Gürbüz tarafından kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Cengiz Tancan Güngördü, Ercan Acara, Mahmur Akyazısı ve M. Bahattin Akyazısı ortaklığında kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Gimtaş Group İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Gimtaş Group İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye ebdeli ile Turgay Güllü tarafından kuruldu.

Brmt Yapı İnşaat Mühendislik Kimya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brmt Yapı İnşaat Mühendislik Kimya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Gün tarafından kuruldu.

Gülmüşler İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Gülmüşler İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Gülmüşler İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hamit Gümüş imzasıyla kuruldu. 


Gülmüşler İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri,  konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,  eksiltme, teklif...