23 / 07 / 2024

Gülnur Kadayifci

Gülnur Kadayifci

KMG Mimarlık Planlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Gülnur Kadayifci, Fuat Kadayifci tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da Eyüp, Göktürk İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

AYR Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

AYR Gayrimenkul ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 803 bin 479 TL sermaye bedeli ile Tolgahan Ayar ve Gülnur Ayar tarafından kuruldu.

Red House Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Red House Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülnur Hande Aykut tarafından kuruldu. 

Crowley Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crowley Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülnur Hande Aykut tarafından kuruldu. 

Gülnur 34 İnşaat Reklam Organizasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülnur 34 İnşaat Reklam Organizasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Nuriye Sharashıdze tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa'da kuruldu.

KMG Mimarlık Planlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KMG Mimarlık Planlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Gülnur Kadayifci, Fuat Kadayifci tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da Eyüp, Göktürk İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi; Ömer Faruk Çelik, Harun Çelik, Ali Atıf Bir, Cüneyd Dişkaya ve Gülnur Çakırcı tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Deluxia Dragos'ta teslimler başladı!

Teknik Yapı Kartal'da inşa ettiği Dragos Deluxia'da daire sahiplerine taahhütte bulunduğu tarihte dairelerini teslim etmeye başladı. Daire teslimlerinin başladığı ilk gün anahtarını teslim alan Gülnur Foral Tüfekçi...

TOKİ, Ankara Gölbaşı'nda 1.062 konut yaptıracak

TOKİ, Ankara-Gölbaşı Örencik'e, 1.062 konut, altyapı ve sosyal donatı inşaatı işlerinin yapımı için ihale yapacak.

Gaziantep'te inşaat faaliyetleri 15 gün durduruldu

Gaziantep Müteahhitleri Derneği'nden kentte inşaat faaliyetlerinin 15 gün boyunca durdurulduğu bildirildi.

Antalya'da spor tesisine gökdelen dikecekler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Yüzüncü yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu araziye gökdelen yapılacağına dair iddianın gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Gölbaşı, İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i oldu

Gölbaşı, Mogan ve Eymir gölleri sayesinde İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i, Bodrum'u konumuna geldi.

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kutlanıyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ''13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü'' dolayısıyla bir bildiri yayımladı.

Gülnur Kadayifci Haberi

Gülnur Kadayifci

KMG Mimarlık Planlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Gülnur Kadayifci, Fuat Kadayifci tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu. 


KMG Mimarlık Planlama Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde:3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır:  a- Her türlü mimarlık, imar planlama,kentsel dönüşüm  hizmetleri vermek, plan ve proje  ve tasarım çizim işleri yapmak,taahhüt etmek,başkalarına yaptırmak,bunları uygulamaya koymak   fenni mesullük almak ,proje yöneticiliği yapmak ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleriyapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan...