18 / 05 / 2024

Güloğlu Plastik yeni ürünleri

Güloğlu Plastik yeni ürünleri

Türkiye plastik sektöründe yaklaşık 40 yıldır faaliyet sürdüren Güloğlu Plastik, inşaat yan sanayi ve ambalaj sanayi alanlarında hizmet veriyor. Güloğlu Plastik, sektöre yön veren öncü bir firma oldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Mesut Güleroğlu: Emlak piyasası hareketlenecek!

zmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, yeni yılda faiz oranlarının düşmesiyle emlak piyasasının canlanacağını açıkladı.

Hasan Gülseroğlu yeni şirket kurdu!

Maviyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Gülseroğlu ve Mehmet Cihan Karagöz bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

Mesut Güleroğlu: İnciraltı imara açılmalı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güleroğlu, İzmir’in en büyük sorununun yeni arsa üretilmemesi olduğunu ifade etti.

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Duygu Doğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

TOKİ Edirne Süloğlu son başvuru günü!

TOKİ Edirne Süloğlu alt gelir grubu son başvurusu 30 Eylül Cuma günü olarak belirlendi. Projede ev fiyatları 83 bin 370 TL'den başlıyor.

Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisi golf!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar ile pilates yaparken ortaya çıkan görüntüleri çok konuşulmuştu. Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisinin “Golf” olduğu anlaşıldı.

Güloğlu Plastik yeni ürünleri Haberi

Güloğlu Plastik yeni ürünleri




GÜLOĞLU Plastik, sektöre yön veren öncü bir firma oldu. Türkiye plastik sektöründe yaklaşık 40 yıldır faaliyet sürdüren Güloğlu Plastik, inşaat yan sanayi ve ambalaj sanayi alanlarında hizmet veriyor. Güloğlu Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu, sadece bu iki sektörde üretim yapıp satmaktan daha ileri bir noktada olduklarını, firma olarak sektöre yön verecek fikir ve görüşlerle yerlerini sağlamlaştırdıklarını söyledi. 


Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu, Güloğlu Plastik'in sektörde yalnız ürettiğini satan bir kuruluş olmadığını, aynı zamanda sektöre yön veren öncü bir firma niteliği taşıdığını söyledi. Sektörde 40 yıla yakındır hizmet üreten Güloğlu Plastik, iki kuşaktır büyük başarılara imza atan bir firma. Kısa süre içerisinde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Güloğlu Plastik, inşaat yan sanayi ve ambalaj sanayinde faaliyet sürdürüyor....