04 / 05 / 2024

Güloğlu Plastik, sektöründe öncü!

Güloğlu Plastik, sektöründe öncü!

Türkiye plastik sektöründe yaklaşık 40 yıldır faaliyet sürdüren Güloğlu Plastik, inşaat yan sanayi ve ambalaj sanayi alanlarında hizmet veriyor. Güloğlu Plastik, sektöre yön veren öncü bir firma oldu.






GÜLOĞLU Plastik, sektöre yön veren öncü bir firma oldu. Türkiye plastik sektöründe yaklaşık 40 yıldır faaliyet sürdüren Güloğlu Plastik, inşaat yan sanayi ve ambalaj sanayi alanlarında hizmet veriyor. Güloğlu Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu, sadece bu iki sektörde üretim yapıp satmaktan daha ileri bir noktada olduklarını, firma olarak sektöre yön verecek fikir ve görüşlerle yerlerini sağlamlaştırdıklarını söyledi. 


Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu, Güloğlu Plastik'in sektörde yalnız ürettiğini satan bir kuruluş olmadığını, aynı zamanda sektöre yön veren öncü bir firma niteliği taşıdığını söyledi. Sektörde 40 yıla yakındır hizmet üreten Güloğlu Plastik, iki kuşaktır büyük başarılara imza atan bir firma. Kısa süre içerisinde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Güloğlu Plastik, inşaat yan sanayi ve ambalaj sanayinde faaliyet sürdürüyor. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu, Güloğlu Plastik'in her iki sektörde de sadece üretim yapıp satmaktan daha ileri bir noktaya geldiğini ve firmalarının bugün artık sektöre yön verecek fikir ve görüşleriyle yerini sağlamlaştırdığını anlattı. 


Gülçin Güloğlu'nun da yönetim kadrosuna katılması ile başarılarına başarı katarak büyüyen firma, dünya üzerindeki son teknolojik gelişmeleri takip ederek, kısa sürede ürettiği çözümler ile sektöründe hak ettiği yeri kazandı. Güloğlu Plastik'in genç ve zinde gücünü yansıtan ismi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu, değerlendirmelerde bulundu. 1975 yılında Seracettin Güloğlu ve Emel Güloğlu tarafından bir aile şirketi olarak kurulan Güloğlu Ticaret, sektöre teneke baca armatürü ve soba malzemeleri imalatı ile başladı. 


1987 yılından sonra bu alanı bırakan firmamız plastik sektörüne yönelmiştir. Firma 1996 yılında tamamen plastik sektörüne geçerek Güloğlu Plastik ismini almıştır. PAN-PEN markası ile Türkiye'de bir ilke daha imza atan firma hazır panjur ve pencere imalatına geçti. Firma 2005 yılında PAN-PEN Güloğlu Plastik şirketini kurarak sanayinin değişen ve gelişen teknik ihtiyaçları doğrultusunda tüm sektörlere satış öncesi ve sonrası teknik hizmet veren firma, Ar-Ge konusunda deneyimli ekibi ile Tire OSB'de 10.000 metre karelik fabrikasında plastik ambalaj üretimine geçti. 


Ticari Hayat 


Geri Dön