22 / 05 / 2024

Güloğlu Plastik

Güloğlu Plastik

Türkiye plastik sektöründe yaklaşık 40 yıldır faaliyet sürdüren Güloğlu Plastik, inşaat yan sanayi ve ambalaj sanayi alanlarında hizmet veriyor. Güloğlu Plastik, sektöre yön veren öncü bir firma oldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Göksoy Metal Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksoy Metal Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Şirketi Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye ile Nihat Göksoy tarafından kuruldu.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gül tarafından kuruldu.

Kayıoğlu Plastik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayıoğlu Plastik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Doğan tarafından kuruldu.

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Güloğlu tarafından kuruldu.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

İnşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu vefat etti!

Mardin Nusaybin'de uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan inşaat mühendisinin 27 yaşındaki Mazlum Gözenoğlu olduğu belirlendi.

Mesut Güleroğlu: Emlak piyasası hareketlenecek!

zmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, yeni yılda faiz oranlarının düşmesiyle emlak piyasasının canlanacağını açıkladı.

Hasan Gülseroğlu yeni şirket kurdu!

Maviyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Gülseroğlu ve Mehmet Cihan Karagöz bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Güloğlu Plastik Haberi

Güloğlu Plastik




GÜLOĞLU Plastik, sektöre yön veren öncü bir firma oldu. Türkiye plastik sektöründe yaklaşık 40 yıldır faaliyet sürdüren Güloğlu Plastik, inşaat yan sanayi ve ambalaj sanayi alanlarında hizmet veriyor. Güloğlu Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu, sadece bu iki sektörde üretim yapıp satmaktan daha ileri bir noktada olduklarını, firma olarak sektöre yön verecek fikir ve görüşlerle yerlerini sağlamlaştırdıklarını söyledi. 


Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu, Güloğlu Plastik'in sektörde yalnız ürettiğini satan bir kuruluş olmadığını, aynı zamanda sektöre yön veren öncü bir firma niteliği taşıdığını söyledi. Sektörde 40 yıla yakındır hizmet üreten Güloğlu Plastik, iki kuşaktır büyük başarılara imza atan bir firma. Kısa süre içerisinde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Güloğlu Plastik, inşaat yan sanayi ve ambalaj sanayinde faaliyet sürdürüyor....