15 / 05 / 2024

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat adres 

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat adres 

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Obada Almavardialhaffar, Ibrahım Alı A A Abel ve Abıer Tawahrı ortaklığında kuruldu.

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Atabey ve Beşir Atabey tarafından kuruldu.

Nebioğulları Evalmak Gayrimenkul İnşaat Gıda Lokanta Turizm Otomotiv Ve Tem. Hiz. Tic. Ltd. Şti.İstanbul Şb. açıldı!

Nebioğulları Evalmak Gayrimenkul İnşaat Gıda Lokanta Turizm Otomotiv Ve Tem. Hiz. Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şb. bugün açıldı.

Eyüpoğulları Gıda ve Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Emlak Şubesi açıldı!

Eyüpoğulları Gıda ve Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Emlak Şubesi, İhsan Usta Şube Müdürlüğü'nde 130 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Silivri, Kavaklı Mahallesi, 600.Caddesi'nde açıldı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 4 Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bağcılar'da açıldı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde açıldı.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, Birlik Caddesi'nde açıldı.

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Ebeş, Aliekber Ebeş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Şişli, Duatepe Mahallesi, Çobanoğlu Sokak'ta kuruldu.

Aydinoğulları Gıda Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydinoğulları Gıda Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mesut Aydın tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Maltepe'de kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 2 Şubesi Açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa 2 Şubesi 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa 'da açıldı.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat adres  Haberi

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat adres 

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM a-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve...