14 / 05 / 2024

güloymak Budaklı Kaplıcası

güloymak Budaklı Kaplıcası

Güroymak ilçesinde her yıl çok sayıda yerli ve yabancının akınına uğrayan Budaklı Kaplıcası, turizmin yanı sıra değişik alanlarda da değerlendirilecek. Budaklı Kaplıcasının birçok hastalığa iyi geldiği belirlendi.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Çalışanlara müjde! Ücretsiz izin desteğinde kapsam değişti!

Aylık bin 500 liralık ücretsiz izin desteğinin kapsamı bilardo, düğün, spor, güzellik salonları, kaplıcalar ile internet kafeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

Adana'da sarmaşık kaplı binada daire fiyatları 1 milyon TL'yi aştı!

Bu binayı gören durup bir daha bakıyor. Adana'da sarmaşıklarla kaplı bina herkesin ilgisini çekiyor. 10 katlı binada konut fiyatları 1 milyon TL'yi aştı...

Gölcük'teki Taraftar Evleri, renklerin kardeşliğini sergiliyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yer alan sitenin binalarının dış cephe boyası milli takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kocaelispor'un renkleri ile kaplı olması çevredekilerin yoğun ilgisini topluyor…

ABD’de yılda 1 milyar kuş gökdelenlere çarpıp ölüyor!

Bilim insanları, ABD'de yılda 100 milyon ila 1 milyar göçmen kuşun her tarafı parlak camla kaplı, ışıklandırılan gökdelenlere çarparak öldüğünü tahmin ettiklerini açıkladı...

Bursa Kaplıkaya Köprüsü gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yıldırım'da projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ve Bağlaraltı mahalleleri birbirine bağlayarak yıllardır konuşulan bir hizmeti daha bölgeye kazandırıyor.

Gönen Kaplıcaları Tesisleri kiraya verilecek!

Gönen Kaplıcaları bünyesindeki tesisleri kiraya verme yetkisini alan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yaptığı açıklamada Gönen Kaplıcaları’nın özelleştirilmesinin söz konusu olmadığını, ancak işletme bünyesindeki tesislerin kiralaya verilebileceğini belirtti.

Antalya Güzle asfalta kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Güzle Mahallesinin yolunu asfaltla kaplıyor. Asfalt çalışmaları tamamlandığında, yıllardır yoldan geçen araçların sebep olduğu tozlardan etkilenen meyve bahçeleri de kurtulacak.

Sivas Soğuk Çermik Kaplıcası'nda çalışmalar başladı!

Sivas Soğuk Çermik Kaplıcası'nda çalışmalar başlatıldı. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu, Sivas'ın en önemli kaplıcalarından biri olan Soğuk Çermik Kaplıcası'nda başlatılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kütahya Murat Dağı'da yol çalışması başladı!

Kütahya'da bulunan Murat Dağı yolunda 25 kilometrelik tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmanın Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirildi.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi’nde projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli görkemli bir törenle atıldı. Temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı...

Bingöl kös kaplıcaları üniversitelerden geri alınacak!

Vali Mustafa Güvençer döneminde İl Özel İdare ile Üniversite arasında imzalanan protokol gereği Üniversite’ye devredilen Kös kaplıcaları meclis araştırması sonucunda sözleşmenin iptal edilmesi kararı verildi.

güloymak Budaklı Kaplıcası Haberi

güloymak Budaklı Kaplıcası

Güroymak ilçesinde her yıl çok sayıda yerli ve yabancının akınına uğrayan Budaklı Kaplıcası, turizmin yanı sıra değişik alanlarda da değerlendirilecek. Güroymak Kaymakamlığınca hazırlanan proje kapsamında, birçok hastalığa iyi geldiği belirlenen kaplıcanın,Termal turizm, ısıtmalı sera ve tulipa balığı yetiştiriciliğinde kullanılması hedefleniyor. 

Kaymakamlık tarafından yapılan araştırmalara göre, 150 metre derinlikte 180 derecede sıcak su elde edilen kaplıca alanında ilk etapta Termal otel kurularak kaplıcanın turizme kazandırılması planlanıyor. 


Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl ulusal ve uluslararası basına konu olan Budaklı kaplıcasının, yıllardır atıl vaziyette olduğunu söyledi....