02 / 05 / 2024

gülsa-bay yapı gökdeniz kartal

gülsa-bay yapı gökdeniz kartal

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesinde insa edilen Gökdeniz Kartal projesi Kurban Bayramı'na özel 48 ay sıfır faiz alternatifli bir kampanya sunuyor.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Gülsa Hafriyat Nakliye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsa Hafriyat Nakliye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Karataş tarafından kuruldu.

Anl Bay Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anl Bay Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Anıl Bay tarafından kuruldu.

Bir zincir markette inşaat malzemesi satışı yapılması meclis gündeminde!

Bir zincir markette yanıcı inşaat ve nalburiye malzemesi satışı yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin yapımı meclis gündeminde!

İzmir Kemalpaşa Lojistik Merkezi'nin yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Bayi Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayi Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Cemal Bayı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. n

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Tataristan Kazan'a cami yapılıyor!

Son dönemlerde Rubin Kazan'da forma giyen Gökdeniz Karadeniz, Kazan bölgesine cami yaptırıyor. İnşaat halinde olan caminin fotoğrafını atan Gökdeniz Karadeniz caminin adının 'Karadeniz Camisi' olacağını belirtti.

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Tekpro İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekpro İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Keleş, Ulaş Gürbüz, Betül Gökdeniz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

gülsa-bay yapı gökdeniz kartal Haberi

gülsa-bay yapı gökdeniz kartal


Gülsainşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesinde insa edilen Gökdeniz Kartal projesi Kurban Bayramı'na özel 48 ay sıfır faiz alternatifli bir kampanya sunuyor. 70 milyon TL'lik yatırım değerine sahip proje, 7 bin 80 metrekare alan üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip. 204 konut bulunan projenin şubat 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. 26 katlı 2 bloktan meydana gelen Gökdeniz Kartal'da yarı olimpik ve cocuk havuzu, fitness, sauna, tenis, basketbol, TV salonu, cocuk parkı, yürüyüş parkuru, yaz bahçesi bulunan projede her daireye bir araçlık otopark da yer...