15 / 05 / 2024

Gülsa Turizm  adres 

Gülsa Turizm  adres 

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güler Sağlam tarafından kuruldu.

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güler Sağlam tarafından kuruldu.

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Bulğay tarafından kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, Birlik Caddesi'nde açıldı.

İmza İlaç İnşaat Eğitim Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmza İlaç İnşaat Eğitim Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Azmi Dikici tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Güngören, Akıncılar Mahallesi, Namık Kemal Sokak'ta kuruldu.

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Ebeş, Aliekber Ebeş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Şişli, Duatepe Mahallesi, Çobanoğlu Sokak'ta kuruldu.

Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi, Besri Gülseven Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Çoruh Sokak 'ta kuruldu.

Ekşioğlu Gençağalar İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Gençağalar İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Eki, Ali Safa Ekşi, Hakan Ekşi ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Sancaktepe'de kuruldu.

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres!

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli Evren Mahallesi'nde yer alıyor. Projede daire fiyatları 418 bin TL'den başlıyor.

ATCK İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ATCK İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Atacan Kayalar tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Eyüp, Çırçır Mahallesi, Atılgan Sokak 'ta kuruldu.

Gez Gör Turizm Reklamcılık Halkla İlişkiler ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gez Gör Turizm Reklamcılık Halkla İlişkiler ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Bülent Turan Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Esenyurt, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi, 1992.Sokak'ta açıldı.

Burukan İnşaat Otomotiv Nakliyat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burukan İnşaat Otomotiv Nakliyat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kaçar tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Elçi Otomotiv İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Otomotiv İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Elçi tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de, İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

Üst Konut Yapı Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üst Konut Yapı Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Esmer, Adem Esmer ve Oktay Gerz tarafından 3 milyon TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Gülsa Turizm  adres  Haberi

Gülsa Turizm  adres 

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güler Sağlam tarafından kuruldu.

Gülsa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın...