19 / 05 / 2024

Gülşah Kaldırak kimdir

Gülşah Kaldırak kimdir

Trio Mimarlık kurucularından olan Gülşah Kaldırak kimdir? Mimar Gülşah Kaldırak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gülşah Kaldırak, takım arkadaşları ile Trio Mimarlık'ı ne zaman kurdu?

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Gram altının 1.650 TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Bu tarihi görenler resmen çarpılıp kaldı! Hemen bakın!

Gram altının 1.650 TL olacağı tarih peş peşe açıklandı... Bu tarihi görenler resmen çarpılıp kaldı... Hemen bakın...

Gram altın önümüzdeki hafta işte tam bu kadar olacak! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenler çarpılıp kaldı! Hemen bakın!

Gram altın önümüzdeki hafta işte tam bu kadar olacak! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenler çarpılıp kaldı... Hemen siz de bir bakın...

Dolar 2 hafta sonra bu rakamı görecek! Peş peşe açıklanan rakamı görenler çarpılıp kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Dolar yatırımı dendiğinde akla gelen ilk isimler arasında yer alan Ekonomist Selçuk Geçer, doları olan vatandaşlara seslenerek, doların iki hafta sonra ne kadar olacağını açıkladı. Rakamı görenler çarpılıp kaldı... Hemen siz de bir bakın...

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların yıl sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı... Hemen siz de bir göz atın...

Abdulhamit Gül kimdir?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül kimdir? Abdulhamit Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdulhamit Gül'ün biyografisi...

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Aysel Ölçen Aydıner kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aysel Ölçen Aydıner'in biyografisi...

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını çözecek!

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını da ortadan kaldıracak...

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Gülşah Kaldırak kimdir Haberi

Gülşah Kaldırak kimdir

Gülşah Kaldırak kimdir?

1985’de Sinop’ta doğdu. 2007 yılında Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nden mezun oldu. Eğitimi sırasında Karşıyaka Belediyesi’nde çalıştı. 


Eğitimi sırasında yarışma projelerine katıldı. Mezun olduktan sonra, RSG İç Mimarlık-Semih Güven, Projex Kentsel Tasarım, Timeout Design bünyesinde peyzaj mimarı ve 3D görselleştirme uzmanı olarak çalışmıştır. 


Çalışma hayatına ekip arkadaşları ile kurduğu TRIO Mimarlıkta devam etmektedir.


Trio Mimarlık..

Trio Mimarlık 2011 yılında İzmir’de mimari, iç mimari ve peyzaj tasarım ve uygulama hizmeti vermek amacı ile kurulmuştur.


Firma kurulduğu günden itibaren ağırlıklı olarak konut, ofis, cafe, restaurant, otel projeleri üzerinde...