14 / 05 / 2024

Gülşah Kaya

Gülşah Kaya

Şahgül İnşaat Turizm Tekstil Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülşah Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Salda Gölü'nün çevresine ahşap bariyer sistemi kuruldu!

Salda Gölü'nün kıyısına kadar ilerleyerek doğal zemine zarar veren ve görüntü kirliliği oluşturan araç girişlerini önlemek amacıyla göl çevresine ahşap bariyer sistemi kuruldu. 

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Gaziosmanpaşa Zat-ı Gül Hanım Kültür Merkezi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziosmanpaşa’da sadece kadınlara hizmet verecek olan Zat-ı Gül Hanım Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışına katıldı. Merkez’de 32 farklı alanda kurslar düzenlenerek eğitim verilecek.

Hatay Kırıkhan'da Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Gülşen İsviçre’den dağ evi satın alacak!

Gülşen, sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile İsviçre’de kayak tatilinde. Alpler’in dünyaca ünlü dağ evi chalet’lere hayran kalan popçu, kayağı bıraktı satın almak için dağ evlerini gezmeye koyuldu.

Şahgül İnşaat Turizm Tekstil Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahgül İnşaat Turizm Tekstil Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülşah Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Eymir Gölü çevresine ağaçlandırma zorunluğu geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Eymir Gölü'nün çevresindeki şahıs arazilerine yapılacak tesis ve konutlar için "ağaçlandırma" zorunluluğu getirdi...

Gülşah Kaldırak kimdir?

Trio Mimarlık kurucularından olan Gülşah Kaldırak kimdir? Mimar Gülşah Kaldırak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gülşah Kaldırak, takım arkadaşları ile Trio Mimarlık'ı ne zaman kurdu?

Gül İş Merkezi ve Kaya Milenyum AVM'de 12.7 milyon TL'ye 5 dükkan!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı; Gül İş Merkezi ve Kaya Milenyum İş ve Alışveriş Merkezi'nde yer alan dükkanları ihaleye çıkarıyor. 5 dükkanın toplam bedeli 12 milyon 735 bin TL...

Mogan Gölü’ne 18 milyon metreküp can suyu verildi!

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, kurak geçen kış mevsiminin ardından aşırı yaz sıcaklarının da etkisiyle su seviyesi gittikçe azalan Mogan Gölü’ne 9 Temmuz 2014 tarihinden itibaren 18 milyon metreküp su takviyesi yapıldığını söyledi.

Gülşah Kaya Haberi

Gülşah Kaya

Şahgül İnşaat Turizm Tekstil Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülşah Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Şahgül İnşaat Turizm Tekstil Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...