09 / 05 / 2024

Gülşah Sabuncuoğlu kimdir

Gülşah Sabuncuoğlu kimdir

Gaya Gayrimenkul Proje Geliştirme Yöneticisi Gülşah Sabuncuoğlu Cannes'da bu yıl 25.'si düzenlenen MİPİM Fuarı'nda konuştu. Gülşah Sabuncuoğlu 'Yeni İzmir projemizde iddialı peyzaj alanlarıyla geliyoruz' dedi...

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kimdir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu Kimdir? Daha önce görevlerde bulundu? İşte detaylar!

Işıl Akdemir Evlioğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun?

Işıl Akdemir Evlioğlu, Garanti BBVA'nın Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, bankanın müşteri çözümleri ve dijital bankacılık birimlerinde de sorumluluklar üstlenmektedir.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Gülünecek bir iş!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un gülünecek bir iş olduğunu belirtti ve gençlere projeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Abdulhamit Gül kimdir?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül kimdir? Abdulhamit Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdulhamit Gül'ün biyografisi...

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Gülşen 15 milyon liralık evini çiftliğe çevirdi!

Aranjör Ozan Çolakoğlu ile 2016 yılından bu yana mutlu bir evliliğe devam eden popçu Gülşen, oğlu Azur Benan için evini tarlaya dönüştürdü.

Gülşah Sabuncuoğlu kimdir Haberi

Gülşah Sabuncuoğlu kimdir

Gaya Gayrimenkul Proje Geliştirme Yöneticisi Gülşah Sabuncuoğlu, Mipim Fuarı ve yeni projelerinden bahsetti. 


Fuarda standınıza ilgi nasıl?


Gayet güzel gidiyor. İlk gün biraz daha yavaş trafik vardı. Ama bugün gayet yoğun. İkinci günü olması sebebiyle insanlar yeni geldi. 


İzmir'deki projenizle ilgili bilgi verir misiniz?


İstanbul ve İstanbul dışında projelerimiz mevcut. Özellikle İzmir'de şu an yeni yapılacak olan projemiz var. Mavişehir bölgesinde konut projesi. İddialı bir peyzaj alanıyla geliyoruz. İzmirlilerin dikkatini çekeceğini düşündüğümüz, trend maker özelliğini taşıyan bir proje.   


Projenizle hangi kitlenin dikkatini çekmeyi hedefliyorsunuz?


İzmiri seven, sağlıklı yaşamı benimsemek isteyen insanlara özel bir proje yaşam sunmayı hedefliyoruz. 60 metrekareden 500 metrekareye kadar her çeşit daire tipiyle de birçok ihtiyaca cevap vereceğimizi düşünüyoruz. 


Toplam kaç konut yer alacak?


90 küsür daire bulunması planlanıyor. Yüksek katlı bir bina...