23 / 07 / 2024

Gülsemiha Demirel

Gülsemiha Demirel

Panora Dizayn İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Yılmaz ve Gülsemiha Demirel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir, Büyük Şehir 2.K.M.Şalele'de kuruldu.

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Aynur Demirel tarafından kuruldu.

Black Whıte Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Whıte Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ömer Faruk Demirel tarafından kuruldu.

Woltrotech Enerji Ve Güç Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Woltrotech Enerji Ve Güç Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Demirel ve Lütfü Demirel ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

Süleyman Demirel OSB'nin kamulaştırılmasına tepki!

Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’nin ikinci etabı kamulaştırılıyor. Koçtepe sakinleri kamulaştırmaya tepki gösterdi.

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Osman Suat Demirel, Tepe Home Genel Müdürü oldu!

2016 yılına uluslararası pazarlara açılma ve marka yenilenme yatırımları ile devam eden Tepe Home’da genel müdürlük görevini Osman Suat Demirel üstlendi.

Şevket Demirel son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybeden iş adamı Şevket Demirel, memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı. Törende Şevket Demirel'in tabutunun üzerine gül atıldı ve çevresine gül suyu döküldü.

Kale Grubu'nun acı günü! Şevket Demirel vefat etti!

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel dünya gündeminde!

Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel'in evi dünya basınında hala ilgi görüyor. Evin yıkılmasının üzerinden yaklaşık iki sene geçmesine rağmen 'sembol' fotoğraf hala internet siteleri tarafından sıkça kullanılıyor.

Şevket Demirel kimdir?

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel 90 yaşında yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şevket Demirel kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Gülsemiha Demirel Haberi

Gülsemiha Demirel

Panora Dizayn İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Yılmaz ve Gülsemiha Demirel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta  Başakşehir, Büyük Şehir 2.K.M.Şalele'de kuruldu. 


Panora Dizayn İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Konusu ile ilgili olarak; inşaat ve taahhüt uygulamalarını yapmak, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe ve düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...