24 / 07 / 2024

Gülşen yeni proje

Gülşen yeni proje

Ünlü popçu Gülşen, Bebek’te bir notere girerken görüntülendi. Yeni bir proje için notere geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, “Çok acelem var. Noterin açılmasını bekliyorum. Yeni bir anlaşma var'' dedi.

Avcılar Lotus Göl Evleri'nde lansmana özel yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Lotus Yapı Proje tarafından Avcılar'da yükselen Lotus Göl Evleri'nde lansmana özel yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Lotus Göl Evleri'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Lotus Göl Evleri projesi ile ilgili ayrıntılar... 

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje!

TOKİ'den Çankırılılara 806 konutluk 3 yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Çankırılıların da yüzünü güldüren TOKİ, Çankırı'da 806 konutluk 3 yeni proje in

Zeray Dora Hill geliyor! Yeni proje!

Zeray İnşaat'ın en yeni projesi Zeray Hill projesinde 430 bağımsız bölüm yer alıyor. Merakla beklenen proje 1 Haziran tarihinde görücüye çıkacak.

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı!

Yaz başından beri toplamda 60 konser veren başarılı şarkıcı Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı...

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Gülşen İspanya'dan ev mi aldı?

Şarkıcı Gülşen'in İspanya'da vatandaşlık hakkı için İspanya'dan ev aldığı iddia edildi. 

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Gülşen yeni proje Haberi

Gülşen yeni proje

Ünlü popçu Gülşen, önceki gün Bebek’te bir notere girerken görüntülendi.

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; yeni bir proje için notere geldiğinden bahseden ünlü şarkıcı, “Çok acelem var. Noterin açılmasını bekliyorum. Yeni bir anlaşma var. Onunla ilgili imza vereceğim. Tam detayı söylemeyeyim ama dijital ortamda yapılacak bir işle alakalı” diye konuştu. 

YouTube için özel bir proje hazırlığında olduğu ortaya çıkan Gülşen, geçtiğimiz günlerde hastane çıkışı muhabirlerle yaşadığı gerginlikle ilgili açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, “İnsan önce bir sorar, direkt ‘geçmiş olsun’ deyince gerildim. Koronavirüse yakalanmadık. Çok şükür Allah’a, gayet sağlıklıyız. İnşallah da kazasız belasız atlatırız bu süreci” açıklamasında...