02 / 05 / 2024

gülseren anayurt projeleri

gülseren anayurt projeleri

MAMAK Belediyesi'nin, Gi'ılseren-Anayurt Mahalleleri'nde uyguladığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni bloklar hızla yükseliyor. Kısa bir süre önce gecekondularla kaplı olan bölge şuan yerini modern konutlara bırakıyor.

Gülseren-Anayurt'ta konutlar yükseliyor!

Mamak Belediyesi 'n in, Gülseren-Anayurt Mahalleleri'nde uyguladığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni bloklar hızla yükseliyor. Kısa bir süre önce gecekondularla kaplı olan bölge şu an yerini modern konutlara bırakıyor.

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Gülseren-Anayurt'ta ilk etap teslim edildi!

Ankara Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yürütülen Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ilk etap teslim edildi. 5 bin 260 konutu kapsayan projede 688 konut ev sahibine kavuştu.

Mamak Gülseren-Anayurt 5. etabın ihale çalışmaları başladı!

Mamak’ta uygulanan büyük dönüşüm projelerinden biri olan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Mamak Gülseren-Anayurt’ta 4. etap çalışmaları başladı!

Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ihalesi tamamlanan 4. etapta çalışmalar başladı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru!

23 konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde başvuru dönemi devam ediyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2016 son başvuru tarihi..

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü!

Ödemelerin 180 aya kadar vade sağlanan projede daireler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap altgelir başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap altgelir başvurusu işlemleri devam ediyor. Projede 180 adet daire alt gelire özel satışta.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

180 adet konutun açık satışa çıkarıldığı Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri!

Dairelerin 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı proje 23 adet daire satışta. İşte TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap alt gelir başvuru!

Fiyatların 67 bin 773 TL'den başladığı proje açık satış yöntemiyle satışta. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren 1. ve 2.Etap alt gelir başvuru...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvurusu!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede peşinatlar 19 bin 395 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvurusu...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir son başvuru!

Peşinatların 8 bin 133 TL'den başladığı projede fiyatlar 67 bin 773 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir son başvuru...

gülseren anayurt projeleri Haberi

gülseren anayurt projeleri

Mamak'ta hizmet atağının hızla devam ettiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını kaydetti. 

Özellikle toplu konut alanında yapılan çalışmalar, ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi yönünde önemli katkı sağlıyor. TOKİ ile işbirliği yapılarak gerçekleştirilen GülserenAnayurt Kentsel Yenileme Projesi, 5450 konuttan oluşuyor. 

437 bin metrekarelik alana kurulan proje kapsamında konutların yanı sıra yapılacak yeşil alan ve sosyal donatı alanları da dikkat çekiyor. 

Mamaklı vatandaşların sabırsızlıkla beklediği kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında mahalleler yepyeni bir görünüme kavuşacak. 

Akgül, "Bugün Mamak'ta gerçek bir dönüşümden, modem okulların, konutların yer aldığı bir yaşam bölgesinden söz ediyoruz. Böylelikle mahallelerinde, konutlarında değeri artıyor" dedi. 


Ticari...