28 / 07 / 2024

Gülseren mahallesi kentsel dönüşüm projeleri

Gülseren mahallesi kentsel dönüşüm projeleri

Mamak Belediyesi'nin, Gülseren-Anayurt Mahalleleri'nde uyguladığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni bloklar hızla yükseliyor. Kısa bir süre önce gecekondularla kaplı olan bölge şuan yerini modern konutlara bırakıyor...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibatiyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede ki toplam konut sayısı 268...

Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi!

Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi ve detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri ve detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Başvuru heyecanının başladığı projede toplam 81 adet konut bulunuyor.

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 26 Mart'ta!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 26 Mart'ta ihale edilecek..

Adana Göl Mahallesi kentsel dönüşümde 230 bina yıkıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından başlatılan Göl Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 230 binanın yıkımını tamamladı.

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 8 Kasım'da!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 8 Kasım'da ihale edilecek..

Ankara TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap 1. Bölge fiyatları!

Ankara TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap fiyatları 76 bin 911 TL'den başlıyor. Projede yer verilen 70 konut için başvurular başladı...

Gülseren mahallesi kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Gülseren mahallesi kentsel dönüşüm projeleri

Mamak Belediyesi'nin, Gülseren-Anayurt Mahalleleri'nde uyguladığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni bloklar hızla yükseliyor. Kısa bir süre önce gecekondularla kaplı olan bölge şuan yerini modern konutlara bırakıyor. Mamak'ta hizmet atağının hızla devam ettiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını kaydetti. Özellikle toplu konut alanında yapılan çalışmalar, ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi yönünde önemli katkı sağlıyor. 


Anayurt...