16 / 05 / 2024

Gülseren Özdemir kimdir

Gülseren Özdemir kimdir

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir kimdir? Didem Sübar Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Didem Sübar Özdemir'in biyografisi...

Ali Talip Özdemir kimdir?

Ali Talip Özdemir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bakırköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ali Talip Özdemir kimdir? Ali Talip Özdemir bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Özdemir kimdir?

Emrah Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde AKP Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Emrah Özdemir kimdir? Emrah Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Limak Vakfı’nın, engelli çocuklar için inşa ettiği Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu eğitime açtı

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Küçükçekmece’de yapımı tamamlanan Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi.

Limak Holding'in acı günü! Gülseren Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

TOKİ Mamak Gülseren kura çekiliş sonuçları!

TOKİ Mamak Gülseren kura çekiliş sonuçları açıklandı. Sosyal konut niteliğinde 369 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede aylık 756 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura sonuçları tam liste!

Fiyatların 102 bin 211 TL'den başlangıç gösterdiği proje 240 aya varan taksitlendirme ile ödenebiliyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura sonuçları tam liste...

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir kurası!

Toplam 583 konutun satışa çıkarıldığı projede taksitler 341 TL olarak belirlendi. Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir kurası bugün Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde sonuçlandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura sonuçları!

Taksitlerin 341 TL olarak belirlendiği projede 240 aya varan vadelendirme sağlanıyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura sonuçları bugün 10:00'dan itibaren açıklandı.

Gülseren Özdemir kimdir Haberi

Gülseren Özdemir kimdir

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Hayatını kaybeden Gülseren Özdemir'in eşi Nihat Özdemir uzun yıllar Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yöneticilik yapmıştı. Gülseren Özdemir'in vefatından sonra Fenerbahçe yayımladığı taziye mesajında Gülseren Özdemir'in uzun süredir Amerika'da bir hastanede tedavi gördüğünü belirtti.


Sabah


Haber AA'da şu şekilde yer aldı;


Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir hayatını kaybetti. 


Holdingden yapılan açıklamada, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir'in bir süredir tedavi gördüğü hastanede, bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdiği belirtilerek, "Merhumenin cenaze töreniyle ilgili bilgiler daha sonra paylaşılacaktır" ifadesine yer verildi.



AA



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi ve TFF Başkanvekili Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir vefat etti. F.Bahçe...