16 / 05 / 2024

Gülseren Özdemir öldü mü

Gülseren Özdemir öldü mü

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Limak Vakfı’nın, engelli çocuklar için inşa ettiği Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu eğitime açtı

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Küçükçekmece’de yapımı tamamlanan Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

180 adet konutun açık satışa çıkarıldığı Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvurusu ne zaman?

Mamak Gülseren Anayurt’ta 4. etabın ihalesi tamamlandı!

Kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak’ta dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yaptırılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi etap etap tamamlanıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvurusu başladı ve devam ediyor. Fiyatların 181 bin 433 TL'den başladığı projede toplamda 214 adet daire satışa çıkarılıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap başvurusu 2016!

TOKİ'nin Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında hayata geçirdiği 214 konut açık satışa çıkıyor.

Ankara Mamak Gülseren TOKİ Evleri başvuru!

Ankara Mamak Gülseren TOKİ Evleri başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Ödeme planına göre 180 aya varan vade imkanı sağlanan projede 214 adet daire satışta.

Ankara Mamak Gülseren TOKİ alt gelir grubu fiyat!

Ankara Mamak Gülseren TOKİ alt gelir grubu fiyat listesine göre 67 bin 773 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren alt gelir başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren alt gelir başvurusu devam ediyor. Ev fiyatlarının 67 bin 773 TL'den başladığı projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran'a kadar devam ediyor. Toplamda 214 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 181 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi fiyat!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi fiyat listesine göre 181 bin 433 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede taksitler 756 liradan başlıyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyat!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyat listesine göre 67 bin 773 TL'den başlıyor. Toplamda 355 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vadelendiriliyor.

Gülseren Özdemir öldü mü Haberi

Gülseren Özdemir öldü mü

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Hayatını kaybeden Gülseren Özdemir'in eşi Nihat Özdemir uzun yıllar Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yöneticilik yapmıştı. Gülseren Özdemir'in vefatından sonra Fenerbahçe yayımladığı taziye mesajında Gülseren Özdemir'in uzun süredir Amerika'da bir hastanede tedavi gördüğünü belirtti.


Sabah


Haber AA'da şu şekilde yer aldı;


Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir hayatını kaybetti. 


Holdingden yapılan açıklamada, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir'in bir süredir tedavi gördüğü hastanede, bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdiği belirtilerek, "Merhumenin cenaze töreniyle ilgili bilgiler daha sonra paylaşılacaktır" ifadesine yer verildi.



AA



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi ve TFF Başkanvekili Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir vefat etti. F.Bahçe...