29 / 04 / 2024

Limak Holding'in acı günü! Gülseren Özdemir vefat etti!

Limak Holding'in acı günü! Gülseren Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.



Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Hayatını kaybeden Gülseren Özdemir'in eşi Nihat Özdemir uzun yıllar Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yöneticilik yapmıştı. Gülseren Özdemir'in vefatından sonra Fenerbahçe yayımladığı taziye mesajında Gülseren Özdemir'in uzun süredir Amerika'da bir hastanede tedavi gördüğünü belirtti.


Sabah


Haber AA'da şu şekilde yer aldı;


Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir hayatını kaybetti. 


Holdingden yapılan açıklamada, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir'in bir süredir tedavi gördüğü hastanede, bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdiği belirtilerek, "Merhumenin cenaze töreniyle ilgili bilgiler daha sonra paylaşılacaktır" ifadesine yer verildi.



AA



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi ve TFF Başkanvekili Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir vefat etti. F.Bahçe resmi sitesinden başsağlığı mesajı yayınladı.


İşte Fenerbahçe'den yayınlanan o başsağlığı mesajı:


Kulübümüzün uzun yıllar 2.başkanlığını yapan, 4654 numaralı Yüksek Divan Kurulu üyemiz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Sayın Nihat Özdemir'in kıymetli eşi Sayın Gülseren Özdemir'in, Amerika'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.


Merhume Gülseren Özdemir'e Allah'tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.


Merhumenin cenaze töreni ile ilgili bilgiler daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır.


FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ


Star


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ünlü işadamı Nihat Özdemir’in lenf kanseri tedavisi gören eşi Gülseren Özdemir vefat etti.Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ünlü işadamı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir yaşamını yitirdi.Gülseren Özdemir’in uzun süredir Ankara’da bir hastanede lenf kanseri tedavisi gördüğünü öğrenildi.


FENERBAHÇE’NİN SİTESİNDEN DUYURULDU


Acı haber ise Fenerbahçe Spor Klubü’nün resmi internet sayfasından duyuruldu. Açıklamada “Kulübümüzün uzun yıllar 2.başkanlığını yapan, 4654 numaralı Yüksek Divan Kurulu üyemiz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Sayın Nihat Özdemir’in kıymetli eşi Sayın Gülseren Özdemir’in, Amerika’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Gülseren Özdemir’e Allah’tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Merhumenin cenaze töreni ile ilgili bilgiler daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır” denildi.


Sözcü




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir hayatını kaybetti.


Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Nihat Özdemir uzun yıllar Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yöneticilik yapmıştı. Gülseren Özdemir'in vefatından sonra Fenerbahçe yayımladığı taziye mesajında Gülseren Özdemir'in Amerika'da bir hastanede tedavi gördüğünü belirtti.


FENERBAHÇE'NİN MESAJI

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yayımlanan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzün uzun yıllar 2.başkanlığını yapan, 4654 numaralı Yüksek Divan Kurulu üyemiz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Sayın Nihat Özdemir'in kıymetli eşi Sayın Gülseren Özdemir'in, Amerika'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhume Gülseren Özdemir'e Allah'tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Merhumenin cenaze töreni ile ilgili bilgiler daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır."



FUTBOL FEDERASYONU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

"Federasyonumuz Başkanvekilleri'nden Sayın Nihat Özdemir'in eşi Sayın Gülseren Özdemir'in ABD'de tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhume Gülseren Özdemir'e Allah'tan rahmet, başta Nihat Özdemir ve ailesi olmak üzere merhumenin tüm yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz."


LİMAK HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA

Limak Holding'ten yapılan açıklamada; " Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nihat Özdemir'in değerli eşi Gülseren Özdemir'i kaybettik. Gülseren Özdemir, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, bu sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Merhumenin cenaze töreniyle ilgili bilgiler daha sonra paylaşılacaktır" denildi.


Habertürk




Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Lenf kanseri hastalığı nedeniyle yaklaşık 1 yıldır Amerika’da tedavi gören işadamı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir hayatını kaybetti. Özdemir, hayırsever kişiliğiyle biliniyordu.


Türkiye Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un ölümünü konuşurken bir acı haber de Limak ailesinden geldi. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ünlü işadamı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir, lenf kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Amerika’da dün hayata veda etti.


FB'NİN SİTESİNDEN DUYURU

Acı haber Fenerbahçe Spor Klubü’nün resmi internet sayfasından duyuruldu. Açıklamada, "Kulübümüzün uzun yıllar 2.başkanlığını yapan, 4654 numaralı Yüksek Divan Kurulu üyemiz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Sayın Nihat Özdemir’in kıymetli eşi Sayın Gülseren Özdemir’in, Amerika’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Gülseren Özdemir’e Allah’tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Merhumenin cenaze töreni ile ilgili bilgiler daha sonra kamuoyuyla paylaşılacaktır" denildi. Merhum Özdemir, yakın çevresinde hayırsever kişiliğiyle tanınıyordu.


Seferber olmuşlardı

İşlerinden nefes aldığı her an soluğu eşinin yanında alan Nihat Özdemir de  Kızı Ebru Özdemir, oğlu Batuhan Özdemir ile eşi Aslı Özdemir’in, Amerika’ya gidip gelerek Gülseren Hanım’ın bu hastalığı yenmesi için ellerinden geleni yaptığı söyleniyor. Lenf kanseriyle mücadele eden Özdemir’in sağlığına kavuşması için tüm ailenin seferber olduğu iş dünyasında sıkça konuşuluyordu. Nihat Özdemir’in  Ankara  Gazi Üniversitesi’ndeki eğitimi sırasında tanışıp evlendiği Gülseren Özdemir iş dünyasında başta çocuk ve kadınlar olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yönelik gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle biliniyor.


Akşam




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Limak Holding'den yapılan açıklamada, Gülseren Özdemir'in, tedavi gördüğü hastanede, dün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumduğu belirtilerek, cenaze töreniyle ilgili bilgilerin daha sonra paylaşılacağı ifade edildi. Uzun yıllar yöneticilik yaptığı Fenerbahçe kulübünden yayınlanan başsağlığı mesajında da, “Kulübümüzün uzun yıllar 2. başkanlığını yapan, 4654 numaralı Yüksek Divan Kurulu üyemiz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Sayın Nihat Özdemir'in kıymetli eşi Sayın Gülseren Özdemir'in, Amerika'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Gülseren Özdemir'e Allah'tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.



Zaman




Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir, bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün sabah hayatını kaybetti.


68 yaşında vefat eden Özdemir için Limak’tan yapılan açıklamada, “Merhumenin cenaze töreniyle  ilgili bilgiler daha sonra paylaşılacaktır” denildi.

1 Ocak 1948 Isparta doğumlu olan Gülseren Özdemir, Nihat Özdemir ile üniversite yıllarında tanışıp evlendi. Özdemir, holdingin kuruluş sürecinde de eşinin yanında oldu. Gazi Üniversitesi Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nde asistan olan üç arkadaştan Nihat Özdemir ve Sezai Bacaksız şirketi kurmak için ilk adımı atarken, Gülseren Özdemir de asistanlık maaşıyla onlara destek oldu. 1980 yılında asistanlıktan istifa eden Özdemir ve Bacaksız, Gülseren Özdemir’e, “Sen her ihtimale karşı burada kal, eğer işler yolunda gitmezse bunu kaybetmeyelim” dediler.

Öğretim üyeliği görevinden emekli olan Gülseren Özdemir, çevresi ve holding çalışanları tarafından ‘hayırsever’ bir insan olarak tanınıyordu. Kendisini hayır işlerine adayan Özdemir, çocuklar ve kadınlar başta olmak üzere her alanda hayır işlerine önem veriyordu.


Üniversite arkadaşı


Eşi Gülseren Özdemir’le evliliğinden her zaman mutluluk ve heyecanla söz eden Özdemir, bir belgeselde, eşiyle tanışma sürecini şöyle anlatmıştı:


“Üniversiteden sınıf arkadaşıydık. İlk birinci sene sadece arkadaştık. İkinci sınıfın sonuna doğru, ‘İnşallah seninle evleniriz’ dedim, o da kabul etti. Okul bitti, aynı okula asistan olduk, onu takip eden yaz ayında istemeye gittik, 1972’de evlendik. Çocuklarım olduğunda Türkiye’de 8-9 şantiye vardı, hepsi Ankara dışındaydı, bunları takip ederken inanın çocuklarımın nasıl büyüdüğünü anlayamadım, her şey eşimin üzerine düştü. İnanın eşimin hakkı benden daha fazladır, benim o açığımı eşim bana hiç bir şey demeden kapatmaya çalıştı.”


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yayınladığı mesajda, “Sayın Gülseren Özdemir’in, ABD’de tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhume Gülseren Özdemir’e Allah’tan rahmet, başta Nihat Özdemir ve ailesi olmak üzere merhumenin tüm yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi.


Fenerbahçe spor Kulübü de yaptığı açıklamada, “Yüksek Divan Kurulu üyemiz, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Sayın Nihat Özdemir’in kıymetli eşi Sayın Gülseren Özdemir’in, Amerika’da yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Gülseren Özdemir’e Allah’tan rahmet, başta Özdemir Ailesi olmak üzere merhumenin tüm ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

 

Milliyet


Geri Dön