16 / 05 / 2024

Limak Holding Gülseren Özdemir vefat etti

Limak Holding Gülseren Özdemir vefat etti

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Limak Holding'ten Sibirya'ya 12 bin koltuk kapasiteli buz hokeyi stadı!

Limak Holding, Sibirya’nın güneybatısında yer alan 1.2 milyonluk nüfusa sahip Omsk şehrinde 12 bin koltuk kapasiteli buz hokeyi stadı inşa edecek...

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Limak Vakfı’nın, engelli çocuklar için inşa ettiği Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu eğitime açtı

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi.

Limak Vakfı, Gülseren Özdemir adına okul yaptıracak!

Limak Holding'in hayır ve sosyal sorumluluk faaliyetlerini sürdüren Limak Vakfı, Küçükçekmece'de zihinsel ve bedensel engelliler için modern bir okul yaptıracak.

Mamak Gülseren Anayurt’ta 4. etabın ihalesi tamamlandı!

Kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak’ta dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yaptırılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi etap etap tamamlanıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Evleri başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Evleri başvurusu 21 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projede peşinatlar 19 bin 395 liradan başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Konutları Alt Gelir başvurusu!

29 adet 1+1 ve 151 adet 2+1 olmak üzere toplam 180 adet konut satışta. İşte TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir başvurusu...

Ankara Mamak Gülseren TOKİ başvurusu!

1. ve 2. Etap'ta inşa edilen 23 adet dairenin satışları devam eden projede fiyatlar 193 bin 952 liradan başlıyor. İşte Ankara Mamak Gülseren TOKİ başvurusu...

Mamak TOKİ Gülseren alt gelir projesi başvurusu yarın!

TOKİ'nin Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap alt gelir grubu projesi kapsamında hayata geçirilen 180 adet konut açık satışa çıkıyor. Mamak TOKİ Gülseren alt gelir projesi başvurusu yarın başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 23 adet konut açık satışa çıkıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuru ne zaman?

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu projesi toplamda 180 adet daireden meydana geliyor. Peki, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuru ne zaman?

Limak Holding Gülseren Özdemir vefat etti Haberi

Limak Holding Gülseren Özdemir vefat etti

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


Hayatını kaybeden Gülseren Özdemir'in eşi Nihat Özdemir uzun yıllar Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yöneticilik yapmıştı. Gülseren Özdemir'in vefatından sonra Fenerbahçe yayımladığı taziye mesajında Gülseren Özdemir'in uzun süredir Amerika'da bir hastanede tedavi gördüğünü belirtti.


Sabah


Haber AA'da şu şekilde yer aldı;


Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir hayatını kaybetti. 


Holdingden yapılan açıklamada, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir'in bir süredir tedavi gördüğü hastanede, bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdiği belirtilerek, "Merhumenin cenaze töreniyle ilgili bilgiler daha sonra paylaşılacaktır" ifadesine yer verildi.



AA



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi ve TFF Başkanvekili Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir vefat etti. F.Bahçe...