06 / 05 / 2024

Gülsev Çağlayan

Gülsev Çağlayan

Neotek İnşaat Proje ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi, Gülsev Çağlayan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım'da Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Tıbas Sitesi'nde kuruldu

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Çağlayan Vadisi'nin doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde yer alan Çağlayan Vadisi'nin 1. derece doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev görenleri şaşırtıyor...

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Çağlayan Hurda İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlayan Hurda İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şimşek tarafından kuruldu. 

Vogue Çağlayan projesi geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan Gürsel Mahallesi'nde inşa edilen Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayı'na yakın konumda yer alıyor. Projede detayların 6 ay içinde netleşmesi planlanıyor.

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mint Çağlayan'ın yüzde 50 satıldı!

Toplam 140 adet konuttan oluşan MİNT Çağlayan projesi 20 günlük sürede 20 milyon TL ciro etti. Yüzde 50'si satılan Mint Çağlayan projesinde evlerin metrekare fiyatı 6 bin 750 TL.

MİNT Çağlayan'da 20 günde dairelerin yarısı satıldı!

MİNT Çağlayan projesinde 20 günde dairelerin yüzde 50’si satıldı. MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, satışa başladıkları günden itibaren çok yoğun bir talep aldıklarını söyledi.

Erzincan Çağlayan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Çağlayan 240 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 7 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuldu.

TOKİ Erzincan Çağlayan son başvuru günü bugün!

TOKİ Erzincan Çağlayan projesinde 45 adet daire yer alıyor. TOKİ Erzincan Çağlayan son başvuru dönemi bugün olarak belirlendi...

Gülsev Çağlayan Haberi

Gülsev Çağlayan

Neotek İnşaat Proje ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi,  Gülsev Çağlayan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Neotek İnşaat Proje ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu;  yurt içinde ve yurt dışında toplu veya münferit konut işyeri otel motel..inşa etmek ettirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Neotek İnşaat Proje ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Tıbas Sitesi H Blok...