04 / 05 / 2024

Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi

Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi

Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi, Besri Gülseven Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Çoruh Sokak 'ta kuruldu.

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Akşahin tarafından kuruldu.

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Gençer tarafından kuruldu.

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Bonafide Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdussamed Demirtaş ve Tahsin Kurt ortaklığında kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Monev Turizm Otelcilik Gıda Temizlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Monev Turizm Otelcilik Gıda Temizlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da Sebat Uslu tarafından kuruldu.

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi Maltepe'de Cengizhan Güngör ve Muhammet Sahil Durmuş ortaklığında kuruldu.

Ada16 Turizm Otelcilik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada16 Turizm Otelcilik Gıda Ticaret Limited Şirketi Murat Yurtkuran ve Nikolitsa Kakokala ortaklığında Adalar'da kuruldu.

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ali Ağüzüm tarafından kuruldu.

Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi

Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi, Besri Gülseven Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Çoruh Sokak'ta kuruldu.


Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Otel ve Turizm -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,...